Volkswagen Passat facelift

Joi, 28 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Volkswagen Passat Variant facelift primește o ediție specială: variantă R-Line limitată la 2.000 de unități

Volkswagen va prezenta versiunea specială Passat Variant R-Line Edition în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Nemții promit mici modificări estetice, îmbunătățiri la interior și dotări generoase.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre versiunea plug-in hybrid pregătită pentru Volkswagen Passat facelift: autonomie electrică de 70 de kilometri

Versiunea plug-in hybrid a lui Volkswagen Passat facelift va avea un motor pe benzină de 1.4 litri și 156 cai putere și un motor electric de 115 cai putere, în timp ce autonomia electrică va ajunge la 70 de kilometri.
Vineri, 16 Martie 2018 | Modele noi

Volkswagen Passat facelift apare în 2018: modelul german va avea în continuare versiune hibridă

Volkswagen a confirmat lansarea unui facelift pentru Passat în cursul anului 2018, iar modelul de segment D va fi oferit în continuare atât în versiune break, cât și cu sistem plug-in hybrid.
Vineri, 09 August 2013 | Modele noi

Noul Volkswagen Passat este pregătit de lansare în 2014

Volkswagen va prezenta anul viitor un nou Passat, construit pe platforma modulară MQB. Modelul german va suferi modificări estetice, dar şi o serie de îmbunătăţiri la nivelul masei totale şi a spaţiului interior.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen Passat Alltrack, Volkswagen Passat Variant, Volkswagen Passat facelift, Volkswagen Passat hibrid, 2014 Volkswagen Passat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru