Volkswagen Passat facelift apare în 2018: modelul german va avea în continuare versiune hibridă

de Daniel Popescu
Vineri, 16.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a confirmat lansarea unui facelift pentru Passat în cursul anului 2018, iar modelul de segment D va fi oferit în continuare atât în versiune break, cât și cu sistem plug-in hybrid.

Volkswagen a anunțat în această săptămână o serie de detalii atractive despre lansările la care trebuie să ne așteptăm pe parcursul acestui an.

Una dintre cele mai importante noutăți pentru piața europeană va fi lansarea lui Passat facelift, potrivit președintelui Volkswagen, Herbert Diess. "Passat este redesenat și este pe punctul de pleca la drum în Europa. Ca de obicei, Passat va fi disponibil și în versiune Variant și cu variantă hibridă", explică el.

Passat Variant este numele adoptat de Volkswagen pentru versiunea break a modelului de segment D, care în prezent beneficiază și de o versiune plug-in hybrid cu motor pe benzină TSI de 1.4 litri și un motor electric de 85 kW (115 CP). Pentru moment, germanii nu au oferit însă informații suplimentare despre versiunile de motorizare ale lui Passat facelift.

Passat este cel mai bine vândut model de segment D din Europa, cu 180.000 de unități comercializate pe parcursul anului trecut, peste cifrele realizate de rivalii Skoda Superb, Opel Insignia, Ford Mondeo și Renault Talisman.

Pe lângă această actualizare, Volkswagen va împrospăta semnificativ și gama de SUV-uri.

Noua generație Touareg se va lansa în 23 martie la Salonul Auto de la Shanghai și va fi prezentă a doua zi și în cadrul Salonului International Auto București, în timp ce în cursul acestui an va apărea și noul T-Cross. Presa internațională speculează de ceva timp ca evenimentul oficial pentru lansarea lui T-Cross va avea loc la Salonul Auto de la Paris din luna septembrie.

Constructorul a publicat și o imagine sugestivă cu lansările planificate pentru acest an, însă cele mai multe dintre acestea vor fi dezvoltate special pentru piața din China.

Via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru