Volkswagen Passat Alltrack

Joi, 19 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Volkswagen Passat Alltrack ajunge la a doua generaţie

Volkswagen a prezentat varianta Alltrack a noii generaţii Passat. Modelul este bazat pe caroseria Variant şi are în standard tracţiune integrală. Debutul public are loc în martie, la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 21 Octombrie 2014 | Modele noi

Volkswagen pregăteşte versiunile Alltrack şi CC ale noii generaţii Passat

Iubitorii aventurilor pe macadam şi cei ai sedanurilor cu linii senzuale de coupe se vor putea bucura de versiuni suplimentare ale noii generaţii Passat. Alltrack vine în 2014, în timp ce varianta CC va apărea în showroom-uri în 2016.
Vineri, 09 August 2013 | Modele noi

Noul Volkswagen Passat este pregătit de lansare în 2014

Volkswagen va prezenta anul viitor un nou Passat, construit pe platforma modulară MQB. Modelul german va suferi modificări estetice, dar şi o serie de îmbunătăţiri la nivelul masei totale şi a spaţiului interior.
Vineri, 26 Iulie 2013 | General

Volkswagen Passat a împlinit 40 de ani

Volkswagen Passat este unul dintre cele mai de succes modele ale constructorului german. Lansat în iulie 1973, Passat a reuşit să adune 20 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial.
Marti, 21 Februarie 2012 | Modele noi

GALERIE FOTO: Noul Passat Alltrack pozează într-un decor montan

Volkswagen a publicat astăzi un set nou de imagini ale proaspătului Passat Alltrack. Derivatul dedicat terenului accidentat pozează într-un decor montan special.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen Passat Alltrack, Volkswagen Passat Alltrack poze
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru