Volkswagen Passat Variant

Marti, 31 Martie 2015 | Premii auto

Premiul Red Dot: 18 maşini lansate în 2014, apreciate pentru design

Ediţia de anul acesta a Red Dot Design Awards a adus şi 18 premii pentru maşini lansate în anul 2014. Printre constructorii cu cele mai multe distincţii se numără Ferrari, Mazda şi Volkswagen.
Vineri, 09 August 2013 | Modele noi

Noul Volkswagen Passat este pregătit de lansare în 2014

Volkswagen va prezenta anul viitor un nou Passat, construit pe platforma modulară MQB. Modelul german va suferi modificări estetice, dar şi o serie de îmbunătăţiri la nivelul masei totale şi a spaţiului interior.
Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Intern

Cel mai puternic VW Passat (300 CP) costă 35.742 de euro în România

Volkswagen propune publicului din România o versiune de 300 de cai putere a noului Passat. Modelul vine echipat cu motorul V6 şi costă 35.742 de euro pe piaţa autohtonă.
Vineri, 15 Octombrie 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: Volkswagen prezintă noile Passat berlină şi Passat Variant

Nemţii de la Volkswagen au prezentat galeriile foto complete ale noilor Passat B7 sedan şi Passat Variant. Modelul a debutat la Salonul Auto de la Paris.
Vineri, 11 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Volkswagen testează noul Passat Variant

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu noul Volkswagen Passat Variant în timpul testelor. Modelul pare să fie chiar mai spaţios decât actuala generaţie a lui Passat Variant.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Passat, Volkswagen Passat, VW Passat, fotospion Volkswagen, Volkswagen Passat Variant, fotospion VW, VW Passat Variant, poze Volkswagen Passat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru