Cel mai puternic VW Passat (300 CP) costă 35.742 de euro în România

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 26.01.2011
Volkswagen propune publicului din România o versiune de 300 de cai putere a noului Passat. Modelul vine echipat cu motorul V6 şi costă 35.742 de euro pe piaţa autohtonă.

Esential

35.746 de euro cu TVA costă Volkswagen Passat în versiunea echipată cu motor V6 de 300 de cai putere.

Începutul de an aduce în România o versiune mult aşteptată a noii generaţii Volkswagen Passat. Potrivit listei de preţuri publicată astăzi de importatorii autohtoni, modelul german de segment mediu va putea fi comandat şi împreună cu motorul pe benzină V6, de 3.6 litri, capabil să livreze un total de 300 de cai putere.

Cum era şi normal, Volkswagen oferă alături de cel mai puternic motor al gamei o tracţiune integrală 4Motion şi o cutie automată DSG cu şase rapoarte. Dealerii constructorului german vor oferi motorizarea cu cel mai înalt nivel de echipare, şi anume Highline. În aceste condiţii, preţul celui mai puternic Passat prezent actualmente pe piaţa din România pleacă de la 35.742 de euro cu TVA inclus.

Motorizarea va fi disponibilă şi pe varianta break a modelului german, în aceeaşi configuraţie, cu 4 Motion şi cutie DSG. Preţul pentru cea mai puternică versiune Passat Variant pleacă de la 37.196 de euro cu TVA inclus, cu aproximativ 1500 de euro mai mult decât omologul său sedan.

Comentarii (8)

  • R
    Sa intelegem ca se renunta la Passat R36? Sua sa ne asteptam la un viitor PassatR? Dati si voi detalii! E vorba de acelasi motor V6 3.6FSI de pe R36, sau 3.0TFSI?
    2 4
  • @ZZZ:Uita-te mai atent ca scrie in articol ca e motorul de 3.6 V6!
    @Dl Mirica:Chiar asa,o sa renunte la R36?
    6 0
  • @all
    eu sper sa renunte la R36 si sa puna(din nou) motoru W8 pe masina.....
    vw Passat W8........convingetiva pe youtube.......
    4 2
  • nu prea inteleg ce motivatie ar avea un om ca sa dea 36000Euro pe un VW . . . chiar si cu 300 de cai . . .

    la banii aia iti iei un 911 la sehashh de sta matza-n coada ;) . . . parerea mea evident
    10 7
  • George
    Jetta este mult mai frumos, este mai bine proportionat.
    7 2
  • tomita
    pentru ca sunt oameni care isi permit sa dea si mai mult pe o berlina medie de forta. si care nu vor neaparat un model premium (audi & co)
    35k euro este ok pt 300cp.
    8 3
  • shadow
    Mitsubishi Lancer Ralliart
    Mitsubishi Lancer Ralliart 250 hp, 2,0 turbo, 4x4 permant, nu kko de 4 motion, cutie dual sst cu padele, putin mia ieftina , aia masina ;)
    4 4
  • m-ati spart cu sh-urile voastre
    bai unckle. dar ceva in viata asta sa nu fie folosit de altul vrei sa ai si tu?
    ceva nou al tau sa stii ca nu ai trait decat folosind dupa altii? cand o sa-ti schimbi mentalitatea sa va multumiti cu lucruri sh. Mai bine strang bani si imi iau nou. daca am bani de SH(vezi tu 911 fitze imi iau 911 dar SH ca n-am bani de nou dar vreau sa ma dau smecher) mai bine imi iau nou passat si totusi bun. Hai pa
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru