FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini ale lui Volkswagen Passat CC facelift

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.06.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale facelift-ului lui Volkswagen Passat CC.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini spion ale lui Volkswagen Passat CC facelift. Modelul a fost surpins în timpul testelor din Alpi şi prezintă un strat gros de camuflaj atât la nivelul părţii frontale, cât şi la nivelul posteriorului. Sunt şanse mari ca Passat CC să fie stilizat la fel ca alte modele Volkswagen. Printre modificările lui Passat CC se numără gama de jante de aliaj, un interior împrospătat şi blocuri optice spate cu un design diferit.

Debutul public al lui Passat CC facelift va avea loc în septembrie. Nu sunt aşteptate modificări semnificative în gama de motorizări. Cel mai probabil, noul facelift va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt din toamnă. Începând cu luna ianuarie a anului 2010, clienţii Volkswagen au la dispoziţie un pachet cu cinci locuri pentru Passat CC, element opţional care costă doar 100 de euro în plus. Oficialii mărcii nu au specificat dacă vor păstra configuraţia cu patru locuri în standard sau dacă vor oferi pachetul cu cinci locuri pentru toate versiunile de Passat CC.

În 2009, creatorul lui Volkswagen Passat CC a primit premiul Red Dot pentru Design.

Passat CC a mai primit şi "IF Product Design Award", dar şi "Australian International Design Award". Premiul Red Dot pentru Design a fost ridicat de Martin Kropp, în numele Studioului pentru Design Exterior de la Volkswagen. În prezent, modelul Passat CC poate fi echipat cu o serie de accesorii, oferite de programele R-Design şi Individual de la Volkswagen.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (10)

  • Sper din tot sufletul sa nu il alinieze drastic la noua linie de design VW si sa ii stirbeasca personalitatea!
    18 4
  • George
    Doamne fa sa nu strice ceva frumos.
    20 7
  • daniel
    pe majoritatea pozelor spion de la VW apare o remorca misterioasa. oare asta e trade mark-ul lor?
    13 4
  • daca il "evolueaza" ca si pe "noul" vechi passat normal o sa strice unul din putinele modele superbe vw din prezent
    12 7
  • CC
    CC-ul e una din cele mai aratoase masini de pe piata, sper sa fie un face-lift reusit!
    19 11
  • ?????
    nu inteleg de ce astia din grupul VAG mai acopera masinile, ca oricum sunt la fel, pot sa spuna ca este noul passat si cand il scot pe piata este noul jetta sau sa spuna noul a6 si cand colo noul a4 sau a8 sau a3 ,etc
    19 10
  • oare sunt singurul?
    nu stiu ce vedeti voi frumos la actuala generatie de passat cc...
    18 18
  • :)
    3 x Passat CC + 2 x A7 = 1/3 CLS
    16 6
  • Va da noul CC va veni cu antena de statie in standard...ca tot se poarta antena mai lunga decat masina.....
    6 2
  • CC
    Sper sa nu il strice oricum si actuala versiune e superba una din cele mai frumoase masini de pe piata in conditiile in care are si un pret accesibil.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru