Volkswagen Passat CC

Miercuri, 06 Noiembrie 2019 | Intern

Volkswagen recheamă 250 de unități Tiguan, Passat CC și Sharan în service: posibilă defecțiune la airbag-uri

Volkswagen recheamă în service 251 de unități Tiguan, Passat CC și Sharan produse în anul 2015 din cauza unei defecțiuni la airbag-uri care poate conduce la dezactivarea acestora.
Joi, 22 Ianuarie 2015 | Modele noi

Noua generaţie Volkswagen Passat CC este aşteptată în martie

Volkswagen va profita de ediţia din acest an a Salonului Auto de la Geneva pentru a dezvălui conceptul viitoarei generaţii Passat CC. Modelul trebuie să debuteze pe piaţă în 2017.
Vineri, 26 Iulie 2013 | General

Volkswagen Passat a împlinit 40 de ani

Volkswagen Passat este unul dintre cele mai de succes modele ale constructorului german. Lansat în iulie 1973, Passat a reuşit să adune 20 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial.
Vineri, 14 Iunie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (11)

Automarket vă oferă şi astăzi o mulţime de creaţii din lumea tuningului. Avem pentru voi un kit proaspăt dedicat actualului lamborghini Aventador, un Golf de 900 de kilograme şi 1000 de cai putere, dar şi o mulţime de modele BMW.
Miercuri, 06 Iunie 2012 | General

STUDIU: Mazda6, mai apreciată decât Toyota Avensis şi VW Passat CC în Germania

Şi în acest an JD Power a publicat un studiu al satisfacţiei clienţilor de automobile din Germania. Pe primul loc, în segmentul berlinelor medii, s-a clasat Mazda6, devansând astfel Avensis şi Passat CC.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Noul Volkswagen CC - restilizarea lui "Făt-Frumos"

Unul din cele mai atrăgătoare modele Volkswagen a primit noua filosofie de design a brandului. Faceliftul îi aduce un look nou şi o serie de tehnologii de pe Passat.
Vineri, 10 Iunie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini ale lui Volkswagen Passat CC facelift

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale facelift-ului lui Volkswagen Passat CC.
Luni, 10 Ianuarie 2011 | Industrie

Premieră: VW Group a vândut 7 milioane de unităţi într-un an

Concernul Volkswagen aniversează un record al vânzărilor în 2010, reuşind să atingă valoarea istorică de 7.000.000 unităţi livrate la nivel global.
Luni, 14 Iunie 2010 | Autoipoteze

Volkswagen îşi doreşte un Passat CC Variant

Volkswagen ar putea dezvolta în viitorul apropiat o variantă break a actualului Passat CC, destinată pieţei din Statele Unite. O decizia finală va fi luată în septembrie.
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 | Autoipoteze

Volkswagen isi doreste un Golf CC in 2014

O varianta sedan coupe a modelului Golf este luata in calcul de oficialii Volkswagen. Noul model ar urma sa se pozitioneze sub Passat CC si sa aiba la baza platforma viitorului Golf 7.
Marti, 13 Octombrie 2009 | General

Volkswagen Passat CC "made in China" se va numi Magotan CC

Volkswagen a decis sa lanseze pe piata chineza si modelul Passat CC. Acesta se va numi Magotan CC si va fi asamblat la o uzina a constructorului chinez FAW Group.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Volkswagen Golf, productie Volkswagen, Golf 7, Volkswagen Passat CC, FAW Group, constructorul chinez FAW Group, viitorul Golf, Volkswagen Golf CC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru