Volkswagen îşi doreşte un Passat CC Variant

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 14.06.2010
Volkswagen ar putea dezvolta în viitorul apropiat o variantă break a actualului Passat CC, destinată pieţei din Statele Unite. O decizia finală va fi luată în septembrie.

Volkswagen se gândeşte să îşi lărgească gama de modele cu un nou break, de această dată derivat din actualul Passat CC. Constructorul german ia în considerare o astfel de variantă pentru publicul din Statele Unite, piaţă pe care nu va fi vândut viitorul Passat Variant.

Un derivat cu portbagaj mai încăpător este astfel aşteptat să umple golul care se va crea în lipsa unui break de clasă medie. Nu există prea multe detalii despre un asemenea model, însă putem specula că viitorul break va împrumuta versiunile pe benzină şi diesel TDI ale fratelui cu patru uşi. Nici varianta unei versiuni sportive R-Line nu este exclusă.

O decizie finală în acest sens ar urma să fie luată în toamna acestui an, mai exact în septembrie, în cadrul reunirii consiliului de administraţie.

via | autocar

Comentarii (2)

  • :))
    SA DEZVOLTE SI UN CC-FURGON SI SA L VANDA IN AUSTRALIA...RIVAL PENTRU HOLDEN
    3 2
  • Pacat
    CC este singurul VW frumos.Fac o greseala daca il macelaresc.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru