Volkswagen Passat CC "made in China" se va numi Magotan CC

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.10.2009
Volkswagen a decis sa lanseze pe piata chineza si modelul Passat CC. Acesta se va numi Magotan CC si va fi asamblat la o uzina a constructorului chinez FAW Group.

Volkswagen acorda o atentie deosebita pietei auto din China, drept pentru care nemtii se pregatesc sa largeasca gama disponibila in Tara Marelui Zid cu un nou model, existent deja pe Batranul Continent. Este vorba despre Passat CC, regasit pe piata asiatica sub numele de Magotan CC, de a carui productie se va ocupa constructorul chinez FAW Group.

Desi nu exista informatii despre versiunea destinata pietei chineze, surse neoficiale anunta ca noul Magotan CC va fi disponibil impreuna cu unul din motoarele 1.8 TSI sau 2.0 TSI, unitati care vor fi de asemenea construite in China.

Lansarea noului model confirma declaratiile mai vechi ale presedintelui consiliului de conducere Volkswagen, Martin Winterkorn, care afirma ca VW incearca sa se pozitioneze bine in China. Motivul pentru care o parte din productie este mutata in China reprezinta o consecinta a cresterii constante a vanzarilor.

via | 4wheelsnews

Comentarii (9)

  • Remember
    "Ai un Passat stiu / 2003 stiu/ V6 TDI cu tot ce vrei pe el stiu/ Dar mai stiu ca sunt cateva sute ca a ta/ Frate parca ati....... toti aceeasi.......nu te supara" - BUG Mafia :))))))

    De fiecare daca cand e vorba de un Passat imi aduc aminte versurile astea. :)
    22 5
  • Anti @A
    Ce om este cel care a scris deasupra mea..........parca vad ca e un drogat!
    6 21
  • Pro A
    Eu cred ca A este posesorul unui McLaren F1, sau unui FXX Evoluzione unicat. Nu cred ca are el fata de amarastean din asta de-si cumpara o masina de o vezi in orice showroom... Probabil ca asa se intampla si cu restul care ii tine partea, masini ca ale lor nu vezi decat poate o data in viata.......Eterna si fascinanta Romanie
    2 9
  • "Magotan"
    "Dar halatul, cat costa halatul?"
    6 0
  • myrules
    @blue&anti
    Acelasi lucru puteti spune despre cei de la "Bug Mafia", dar in melodie nu e vorba de faptul ca passat ar fi o masina de rahat, ci e vorba de faptul ca orice amarastean, chit ca isi permite sau nu o masina cauta sa-si cumpere un passat doar pentru a fi in randul unei alte clase sociale, chestie care echivaleaza cu un alt vers ceva de genu "ai masina mai scumpa decat casa unde locuiesti" asa ca nu vad unde-i problema baiatului ca ii trec versurile astea prin minte atunci cand vine vorba de Passat!
    13 1
  • Melodia
    Cum se cheama melodia aia de la BUG Mafia? :)
    2 1
  • @myrules - bine zis
    @FSI - B.U.G. Mafia - 40 kmh
    5 1
  • BUG Mafia
    catre A 12:48 chiar azi am ascultat melodia merge la fix :)))))
    3 1
  • george
    BUG MAFIA EDUCA GLOATA
    @ myrules

    Sunt cateva probleme in ceea ce priveste comentariul lui "A"...

    Prima, cea mai grava dealtfel, ar fi cunoasterea acestor versuri. Care sunt o mostra perfecta de cretinism de Dambovita.

    A doua ar fi ca se inoculeaza ideea ca optiunea Passat/Volkswagen e una proasta prin prisma faptului ca foarte multi au asemenea masina. E ca si cum ai spune: “renunta la o casa frumoasa si buna fiindca mai sunt n care au asa ceva si ia-ti una urata si proasta ca sa fii diferit de ceilalti”

    BUG Mafia da lectii de nonconformism...Ce gluma buna...
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru