Passat

Miercuri, 17 Ianuarie | Intern

Prețuri noul Volkswagen Passat în România: start de la 33.500 de euro

Noul Volkswagen Passat, disponibil acum doar în variantă break, poate fi comandat în România. Modelul german pornește de la 33.491 de euro, cu TVA inclus.
Joi, 31 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Volkswagen Passat

Volkswagen a lansat oficial cea de-a 9-a generație Passat. Noul model este disponibil exclusiv în variantă break, iar acesta primește numeroase motorizări, printre care și unități hibride de până la 272 de cai putere.
Marti, 29 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: Volkswagen confirmă data lansării noului Passat

Volkswagen a confirmat oficial data lansării noii generații Passat. Modelul german de clasă medie, care va fi vândut doar în variantă break, va fi dezvăluit oficial în câteva zile.
Miercuri, 12 Iulie 2023 | Modele noi

Imagini oficiale cu noul Volkswagen Passat: doar variantă break, motor de 272 CP

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noua generație Passat. Noul model va fi vândut exclusiv în varianta de caroserie break și va primi inclusiv motorizări hibride PHEV de până la 272 de cai putere.
Miercuri, 05 Aprilie 2023 | Industrie

Volkswagen pregătește șampania: Passat împlinește 50 de ani

Volkswagen va marca aniversarea de 50 de ani a modelului Passat la evenimentul Techno Classica din Essen, Germania. Aici, marca din Wolfsburg va expune, printre altele, cel mai vechi Passat din lume.
Luni, 03 Aprilie 2023 | General

Șeful Volkswagen: noile generații Passat, Tiguan și T-Roc vor fi ultimele cu motoare termice

Thomas Schaefer, șeful mărcii Volkswagen, a declarat într-un interviu pentru o publicație germană că următoarele iterații ale lui Passat, Tiguan și T-Roc vor fi ultimele mașini ale mărcii cu motoare termice. Viitoarea generație Golf nu are în plan un motor termic, iar Polo ar putea fi retras complet.
Joi, 23 Martie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Viitorul Volkswagen Passat, disponibil doar în variantă break. Livrările încep în toamnă

Volkswagen a confirmat oficial că viitoarea generație Passat va fi vândută exclusiv în variantă de caroserie break. Noul model va fi construit în Slovacia, iar livrările vor începe în toamna acestui an.
Luni, 23 Ianuarie 2023 | Modele noi

Detalii despre viitorul Volkswagen Passat, ultima generație cu motor convențional

Volkswagen se pregătește să lanseze o nouă generație a lui Passat, cel mai probabil ultima cu motor convențional. Noul model ar urma să debuteze mai târziu în acest an și va fi disponibil cu motorizări hibride pe benzină și motorină.
Joi, 01 Decembrie 2022 | Feature

10 mașini care au făcut istorie în România: de la Dacia 1100, până la Opel Astra G

Cu ocazia Zilei Naționale a României, ne-am gândit la un articol în care să povestim despre 10 mașini care au făcut istorie în țara noastră. De la "bătrâna" Dacie 1100 și bătrânul Oltcit, până la mai contemporanele Volkswagen Passat B5 și Opel Astra G.
Luni, 27 Iunie 2022 | Concepte

Noul concept Volkswagen ID.Aero: înlocuitorul electric al lui Passat are 620 km autonomie

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre conceptul ID.Aero. Autonomia anunțată este de până la 620 de kilometri.
Marti, 15 Martie 2022 | Modele noi

Prima imagine a noului Volkswagen Aero B, fratele electric al lui Passat

Volkswagen a publicat o schiță teaser cu viitorul model electric Aero B. Noul model va fi echivalentul electric al lui Passat, iar lansarea a fost confirmată pentru 2023.
Vineri, 28 Ianuarie 2022 | Industrie

OFICIAL: Producția lui Volkswagen Passat a luat sfârșit în America

Modelul de clasă medie a ajuns la sfârșit de drum pe continentul american, după ce ultimul exemplar Passat de specificație americană a ieșit pe porțile fabricii din Chattanooga, Tennessee.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 09 Ianuarie 2022 | Industrie

Surse neoficiale: Producția lui Volkswagen Passat sedan, oprită definitiv în Europa

Potrivit celor mai recente informații, Volkswagen ar fi oprit definitiv producția modelului Passat sedan în Europa. Vânzările mult mai bine înregistrate de versiunea break ar fi unul dintre motive.
Joi, 09 Decembrie 2021 | Industrie

Producția lui Passat și Arteon, suspendată din cauza crizei de semiconductori

Volkswagen a anunțat că producția modelelor Passat și Arteon a fost suspendată temporar din cauza crizei de semiconductori. Uzina de la Emden, unde sunt fabricate aceste modele, va fi închisă până în ianuarie 2022.
Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Electricul Volkswagen Aero B va înlocui celebrul Passat. Ar putea debuta în 2023

Potrivit informațiilor apărute în presă, Volkswagen Aero B, un sedan pur electric dezvoltat pe arhitectura MEB, va înlocui celebrul Passat. Ar putea debuta în 2023.
Sambata, 28 Noiembrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Volkswagen va elimina din gamă versiunea sedan a lui Passat în 2023

Versiunea sedan a lui Volkswagen Passat va fi eliminată din Europa în 2023 din cauza vânzărilor slabe și a renunțării la construcția unei uzine în Turcia, potrivit unor informații neoficiale. În schimb, varianta break va primi o nouă generație și va fi produsă la Bratislava.
Luni, 24 August 2020 | General

Informații despre viitoarea generație Volkswagen Passat: platformă îmbunătățită, mai mult spațiu pentru pasageri și o posibilă versiune electrică

Viitoarea generație Volkswagen Passat ar urma să debuteze în 2023. Conform unor surse apropiate companiei, modelul de segment D va utiliza o versiune îmbunătățită a platformei MQB și ar putea primi și o variantă electrică.
Luni, 06 Iulie 2020 | Modele noi

Producția lui Volkswagen ID.4 va începe în Germania în 2022: SUV-ul electric, fabricat la Emden alături de Passat și Arteon

Volkswagen a anunțat că producția SUV-ului electric ID.4 va începe în 2022 la uzina germană de la Emden, acolo unde vor mai fi produse Passat și Arteon.
Marti, 11 Februarie 2020 | Modele noi

Detalii despre succesorul lui Volkswagen Passat: modelul ar putea avea doar versiune electrică și un nou nume

Viitoarea generație Volkswagen Passat ar putea fi disponibilă doar în versiune electrică și ar putea fi comercializată sub un nou nume în cadrul gamei ID, potrivit unor informații ale reprezentanței din Statele Unite.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Industrie

Detalii despre uzina Volkswagen din Turcia: va produce inclusiv Passat și Skoda Superb pentru piețele est-europene

Grupul Volkswagen va produce la viitoarea uzină din Turcia și modelele Passat și Skoda Superb, care vor fi exportate în țările est-europene, pe lângă Skoda Karoq și Seat Ateca, potrivit unor informații neoficiale.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Mercedes-Benz, Opel, Hyundai, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru