Passat

Vineri, 27 Septembrie 2019 | Industrie

Detalii despre uzina Volkswagen din Turcia: va produce inclusiv Passat și Skoda Superb pentru piețele est-europene

Grupul Volkswagen va produce la viitoarea uzină din Turcia și modelele Passat și Skoda Superb, care vor fi exportate în țările est-europene, pe lângă Skoda Karoq și Seat Ateca, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 27 August 2019 | Modele noi

Volkswagen deschide pre-comenzile pentru versiunea plug-in hybrid a lui Passat: autonomia electrică a crescut la 56 de kilometri

Volkswagen a anunțat că Passat GTE facelift, versiunea plug-in hybrid a modelului de segment D, este disponibil la pre-comandă pe anumite piețe europene. Noua versiune promite o autonomie electrică de până la 56 de kilometri.
Duminica, 09 Iunie 2019 | General

Volkswagen deschide pre-comenzile pentru Passat facelift: clienții pot alege doar anumite motorizări diesel și pe benzină

Volkswagen a dat startul pre-comenzilor pentru Passat facelift, însă pentru moment clienții au posibilitatea de a alege doar motoarele diesel și pe benzină din gama superioară.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | Industrie

Volkswagen Passat sărbătorește 30 de milioane de unități produse: primul Passat a fost lansat acum 46 de ani

Primul Volkswagen Passat a ieșit de pe liniile de producție în data de 14 mai 1973. În cei 46 de ani care au trecut de atunci, sedanul german a fost produs în 30 de milioane de exemplare, bornă atinsă la începutul lunii aprilie 2019.
Miercuri, 06 Februarie 2019 | Modele noi

Volkswagen Passat facelift: modificări minore de design și tehnologii moderne de asistență

Volkswagen Passat facelift primește câteva de noutăți minore de design și tehnologii moderne care permit un condus parțial autonom până la viteze de 210 km/h. Versiunea plug-in hybrid are o autonomie electrică de 55 de kilometri.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre Volkswagen Passat facelift: sedanul va primi modificări minore de design

Volkswagen Passat va primi câteva schimbări minore de design cu ocazia unui facelift care ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a anului viitor.
Joi, 22 Noiembrie 2018 | Industrie

Confirmare oficială: Volkswagen va muta producția lui Passat la o fabrică Skoda din Cehia

Grupul Volkswagen a anunțat oficial că producția modelului VW Passat va fi mutată din Germania în Cehia, la fabrica Skoda din Kvasiny.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen vrea să mute producția lui Passat în Cehia: modelul ar urma să fie construit la fabrica Skoda din Kvasiny

Volkswagen ia în calcul mutarea unei părți din producția modelului Passat în Cehia, la fabrica Skoda din Kvasiny, pentru a face mai mult loc pentru producția mașinilor electrice, potrivit presei germane.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre versiunea plug-in hybrid pregătită pentru Volkswagen Passat facelift: autonomie electrică de 70 de kilometri

Versiunea plug-in hybrid a lui Volkswagen Passat facelift va avea un motor pe benzină de 1.4 litri și 156 cai putere și un motor electric de 115 cai putere, în timp ce autonomia electrică va ajunge la 70 de kilometri.
Marti, 15 Noiembrie 2016 | Concepte

Daruri pentru americani: Volkswagen lansează Passat GT, un concept care are "potenţial" să intre în producţie

Volkswagen Passat GT este un concept care poate anticipa un viitor model de serie al constructorului şi include peste 20 de schimbări de design comparativ cu Passat-ul clasic.
Marti, 23 August 2016 | Modele noi

"Passat CC", doar "CC" sau alt nume? Noua generație a coupe-ului german cu patru uși vine în 2017

În dorința de a sublinia caracterul individual al fratelui coupe cu patru uși al lui Passat, Volkswagen are de gând să-i schimbe numele vechiului CC. Design-ul va fi și el unul care-l va scoate-n evidență în gama actuală a mărcii și va fi inspirat de un concept lansat anul trecut.
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Volkswagen amână lansarea următoarei generații Phaeton

Lansarea înlocuitorului lui Volkswagen Phaeton, nava amiral a mărcii din Wolfsburg, a fost amânată din nou, titrează Automotive News citând surse din cadrul mărcii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 20 Mai 2015 | Modele noi

Volkswagen Passat TDI Bluemotion anunţă un consum mixt de 3.7 litri la sută

Volkswagen a anunţat specificaţiile tehnice ale lui Passat Bluemotion TDI. Noul model are un motor 1.6 TDI de 120 CP cu un consum mixt de 3.7 litri la sută, cu 0.5 litri mai mic decât predecesorul său.
Vineri, 27 Februarie 2015 | General

E ziua marilor finale în Autovot 2015: VW Passat vs. Mazda6 la categoria Maşini Accesibile şi Audi A7 vs. Mercedes S Coupe la Maşini Premium

Marea zi a finalelor Autovot a sosit. Suntem în faţa celor mai populare maşini lansate în România anul trecut, iar următoarele 24 de ore ne vor arăta care sunt maşinile care-şi câştigă locul în galeria marilor învingători în istoria de 9 ani a competiţiei.
Marti, 09 Decembrie 2014 | Industrie

Noiembrie 2014: Volkswagen a suferit a patra lună consecutivă de scădere a vânzărilor globale

Luna noiembrie a adus cea mai mare scădere a vânzărilor pentru Volkswagen în anul 2014. Luna nefavorabilă pentru marca germană a venit după alte trei luni în care vânzările nu au crescut sau au fost în scădere faţă de anul trecut.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Modele noi

Volkswagen a livrat primul exemplar al noii generaţii Passat

Volkswagen a anunţat livrarea primului Passat de generaţie nouă unui client din Germania. Primul exemplar este un Passat Variant 2.0 TDI, livrat la sediul Volkswagen din Wolfsburg.
Marti, 21 Octombrie 2014 | Modele noi

Volkswagen pregăteşte versiunile Alltrack şi CC ale noii generaţii Passat

Iubitorii aventurilor pe macadam şi cei ai sedanurilor cu linii senzuale de coupe se vor putea bucura de versiuni suplimentare ale noii generaţii Passat. Alltrack vine în 2014, în timp ce varianta CC va apărea în showroom-uri în 2016.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Noul Volkswagen Passat - primele imagini ale generaţiei B8

Unul dintre cele mai iubite modele ale mărcii Volkswagen trece astăzi la cea de-a opta versiune de design din istoria sa. La 41 de ani de la lansarea iniţială, Passat devine o maşină mult mai matură.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Volkswagen Passat GTE - varianta hybrid plug-in a noului model din Wolfsburg

Volkswagen aduce la Salonul Auto de la Paris versiunea GTE a noului Passat. Passat GTE este un model hybrid plug-in ce va fi disponibil atât în variantă sedan cât și break.
Luni, 14 Iulie 2014 | Modele noi

Volkswagen confirmă producţia unui SUV pe platforma lui Passat

Reprezentanţii Volkswagen au anunţat că vor demara producţia unui SUV cu şapte locuri bazat pe platforma lui Passat în ultima parte a anului 2016. Modelul va fi construit în SUA şi este versiunea de serie a conceptului CrossBlue.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Mercedes-Benz, Opel, Hyundai, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru