Nokian: Anvelopele noastre de vară s-au clasat în top la testele Auto Bild, ADAC şi AMS

de Automarket
Luni, 25.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
(P) Nokian a anunţat că anvelopele sale de vară se află printre câştigătoarele testelor independente organizate de ADAC, AMS, StifungWarentest şi Auto Bild în Germania.

Nokian anunţă rezultatele testelor independente de anvelope derulate în Germania pentru a descoperi cele mai performante anvelope de vară din oferta anului 2013. În cadrul testului organizat de Auto Bild, anvelopele Nokian au primit calificativul maxim, "Exemplar". Publicaţia germană a lăudat caracteristicile de frânare ale anvelopei finlandeze, alături de zgomotul redus la frânare şi echilibrul general al pneului, prestaţia sa fiind notată cu 2+, în condiţiile în care nota maximă a celor de la Auto Bild este 1.

Anvelopele Nokian au fost apreciate şi în cadrul testelor organizate de Auto Motor und Sport. Potrivit publicaţiei germane, anvelopele de vară Nokian testate în cadrul comparativului au obţinut cele mai bune rezultate la capitolele "frânarea pe carosabil ud" şi "manevrabilitate pe şosea udă", pneurile din gama Line de la Nokian diferenţiindu-se de competitori prin cea mai scurtă distanţă de frânare pe carosabil ud.

Urmareste Automarket
Cel mai mare automobil club din Europa, ADAC, i-a acordat anvelopei Nokian testate calificativul "bun", maximul posibil în cadrul standardelor asociaţiei germane. Cei de la ADAC au spus că pneul Nokian Line testat este "deosebit de recomandabil".
Pneurile Nokian Line au fost apreciate şi de organizaţia StiftungWarentest, alături de Automobil Clubul Austriac, OAMTC, alături de Touring Club Schweiz TCS, din Elveţia, care i-a acordat calificativul "foarte recomandabilă".


ALTE ARTICOLE DIN DOSAR:
 

Comentarii (3)

  • Anvelopele voastre ??
    Anvelopele voastre de vară? adica?

    le faceti voi sau ?

    sau e doar o reclama super trasa de par?
    ..si care are efectul de respingere ci nu de atractie fata de brand
    5 10
  • mircea
    Daca scrie clar "Nokian:" nu ti se pare logic ca nokian declara fraza aceea??!?!?!?!? mai mergeti pe la scoala oameni buni...
    6 3
  • @ mircea
    amice daca te uiti mai sus vezi fix reclama pe site la Nokian - fa legatura si apoi mergi tu la scoala
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru