Michelin

Luni, 22 Aprilie | Industrie

Michelin își mută o parte din producție din Polonia în România

Producătorul francez Michelin își închide o fabrică din Polonia, pentru a muta producția în România.
Luni, 29 Mai 2023 | Industrie

Michelin a părăsit piața din Rusia, unde aveau o fabrică din 2004

Potrivit celor mai recente informații, gigantul francez Michelin a părăsit piața din Rusia. Cele două companii locale au fost vândute celui mai mare distribuitor de anvelope din această țară.
Marti, 22 Martie 2022 | Intern

Două noi generații de anvelope de vară, lansate în România

Michelin a anunțat că lansează pe piața din România două noi anvelope de vară, cu performanțe îmbunătățite. Una se adresează mașinilor sport, iar cealaltă este dedicată SUV-urilor și sedan-urilor care nu vânează performanță.
Duminica, 28 Noiembrie 2021 | Intern

Michelin împlinește 20 de ani de la primele sale fabrici din România. Peste 80 de milioane de anvelope, produse în țara noastră

Compania franțuzească de anvelope împlinește 20 de ani de când a deschis primele fabrici din România. În total, au fost produse peste 80 de milioane de anvelope și 500.000 de tone de cord metalic la fabricile noastre.
Vineri, 06 Noiembrie 2020 | General

Michelin prezintă e.Primacy: noile anvelope reduc consumul cu 0.21 litri la 100 de kilometri și îmbunătățesc autonomia mașinilor electrice cu 7%

Michelin a prezentat noile anvelope e.Primacy, care reduc consumul cu 0.21 litri la 100 de kilometri și îmbunătățesc autonomia mașinilor electrice cu 7%. În plus, acestea își păstrează performanțele pe ploaie cel puțin 30.000 de kilometri.
Joi, 29 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 7: Final de tur la Palatul Știrbey, ultima oprire a caravanei

Ultima zi a Romanian Roads Luxury Edition by Michelin ne-a purtat de la Conacul Maldăr pe Dealul Negru până la autostrada București - Pitești. Ziua s-a încheiat cu un apus memorabil la umbra Palatului Știrbey din Buftea.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition 2020: Michelin, producătorul care pune accent pe longevitatea anvelopelor sale, este partenerul principal în turul țării cu mașini de lux

Michelin este unul dintre partenerii tradiționali Automarket. Anul trecut, francezii au susținut proiectul Romanian Roads, iar în 2020, Michelin s-a alăturat atât turului țării cu mașini electrice (Electric România 2020), cât și evenimentului Romanian Roads Luxury Edition. De această dată, francezii propun anvelope de iarnă din seriile Alpin 6 și Pilot Alpin 5 pentru cele șase mașini ale turului.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Mașinile din Romanian Roads Luxury Edition: Audi Q8, cel mai luxos SUV din gama constructorului de la Ingolstadt

Cel mai luxos SUV din gama Audi vine la Romanian Roads Luxury Edition by Michelin în versiunea Q8 55 TFSI, animată de motorul 3.0 V6 de 340 CP.
Marti, 08 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020: Michelin susține turul României cu mașini electrice oferind anvelope cu nivel ridicat de longevitate

Michelin este unul dintre partenerii de cursă lungă ai Automarket. În 2019, compania a susținut #RomanianRoads, proiectul în care am vizitat cele mai frumoase șosele din România. În 2020, francezii sunt iarăși alături de noi, de această dată în #ElectricRomânia, turul României cu 8 mașini electrice lansate în ultimele 12 luni.
Marti, 05 Noiembrie 2019 | Articole Pneuri

Propunerile Michelin pentru sezonul rece: anvelopa de iarnă Alpin 6 și pneul all-season CrossClimate+

Producătorul francez Michelin propune două anvelope pentru actualul sezon rece: pneul de iarnă Alpin 6 sau anvelopa all-season CrossClimate+.
Luni, 19 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transfăgărășan, cea mai frumoasă șosea din lume și regina balului

A fost construit cu sacrificii enorme și a fost pus pe harta lumii de prezentatorul emisiunii britanice Top Gear. Transfăgărășan a devenit un Mecca al tuturor celor care cred în plăcerea de a conduce. Prin urmare, caravana Romanian Roads by Michelin nu putea să-l ocolească.
Miercuri, 14 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transalpina, drumul dintre nori

Doamnelor, domnilor, a șasea zi a #RomanianRoads by Michelin ne-a adus față în față cu una dintre cele mai celebre șosele din țară: Transalpina. Dacă americanii au Pikes Peak, noi ne putem mândri oricând cu drumul care ajunge la 2.145 de metri și care traversează Munții Parâng.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Defileul Deda-Toplița și croitoria șoselelor memorabile

Nu ne pricepem la autostrăzi. Asta e clar. Avem însă un croitor fantastic atunci când vine vorba de limbi de asfalt spectaculoase: natura. Cele șapte mașini sportive au traversat azi defileul Deda-Toplița, o probă din Raliul Harghitei, precum și un drum descoperit în turul #ElectricRomânia.
Duminica, 11 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transrarău și Pasul Tihuța - între Bucovina și Transilvania

A treia zi a fost o etapă plină ce a dus caravana #RomanianRoads din inima Bucovinei în Transilvania. Am explorat noua șosea montană Transrarău, dar și celebrul Pas Tihuța.
Vineri, 09 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Cheile Dobrogei, cea mai frumoasă șosea de pe fundul mării

Prima zi din #RomanianRoads by Michelin ne-a adus pe șoselele spectaculoase croite în Cheile Dobrogei, pe fundul vechii mări Thetis. Amiaza ne-a servit o porție de cultură lipovenească pe malul Lacului Razim.
Miercuri, 31 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Kia Stinger se prezintă

Un model sportiv tânăr venit tocmai din Coreea de Sud se alătură caravanei #RomaniaRoads by Michelin. Este vorba de Kia Stinger, revelația sportivă produsă de marca asiatică, în cea mai puternică versiune disponibilă.
Luni, 29 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Honda Civic Type R se prezintă

De pe lista modelelor prezente în #RomanianRoads by Michelin nu putea să lipsească unul dintre cele mai în vogă hot-hatch-uri ale momentului: Honda Civic Type R.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Proiectul în care vizităm cele mai frumoase șosele din România are ca partener principal Michelin, producătorul de anvelope cu trei uzine în țara noastră

#RomanianRoads, proiectul în care vizităm cele mai frumoase șosele din România, este susținut de Michelin. Cel mai recent demers al francezilor se desfășoară sub conceptul "Performanță de lungă durată" și vizează introducerea unor teste pentru anvelopele uzate.
Miercuri, 01 Mai 2019 | Reportaj

Un copil într-un magazin de jucării: am condus Skoda Kodiaq RS, Mercedes Clasa G și Audi Q8 la testul noii anvelope Michelin Pilot Sport 4 SUV

Michelin ne-a invitat la evenimentul de lansare al noii anvelope Pilot Sport 4 SUV și ne-a pus la dispoziție cele mai tari SUV-uri ale momentului. Am condus Mercedes Clasa G, Audi Q8, BMW X4, Skoda Kodiaq RS și Volkswagen Touareg.
Sambata, 23 Februarie 2019 | Intern

Michelin a lansat a doua ediție a Ghidului Verde pentru România: cartea include recomandări de călătorie pentru cele mai bune destinații turistice

Michelin a lansat a doua ediție a Ghidului Verde pentru România, care include informații practice pentru planificarea călătoriilor în toate zonele atractive turistic din țara noastră.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Porsche, regulament, Citroen, Honda, FIA, Peugeot, Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru