Pneuri de iarna

Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition 2020: Michelin, producătorul care pune accent pe longevitatea anvelopelor sale, este partenerul principal în turul țării cu mașini de lux

Michelin este unul dintre partenerii tradiționali Automarket. Anul trecut, francezii au susținut proiectul Romanian Roads, iar în 2020, Michelin s-a alăturat atât turului țării cu mașini electrice (Electric România 2020), cât și evenimentului Romanian Roads Luxury Edition. De această dată, francezii propun anvelope de iarnă din seriile Alpin 6 și Pilot Alpin 5 pentru cele șase mașini ale turului.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Intern

Nokian prezintă noile anvelope de iarnă Snowproof P: pneuri adaptate pentru schimbarea bruscă a benzii și pentru drumurile cu lapoviță și ninsoare

Producătorul de anvelope Nokian a prezentat noile pneuri de iarnă Snowproof P, care sunt adaptate în special pentru schimbarea bruscă a benzii de circulație și pentru drumurile acoperite cu lapoviță și ninsoare.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Sfaturi si idei auto

10 ponturi pentru a fi sigur pe şosea în sezonul rece

Din moment ce sezonul rece se apropie cu paşi repezi şi inevitabili, Automarket vă prezintă o listă de zece sfaturi pentru menţinerea siguranţei rutiere în condiţii de iarnă.
Vineri, 09 Decembrie 2011 | Siguranta

Sfaturi de la inginerii germani: aveţi grijă la adâncimea şanţurilor pneurilor de iarnă!

Dacă pneurile de iarnă ale maşinii dumneavoastră au o adâncime a şanţurilor principale de sub patru milimetri, e cqazul să le schimbaţi, arată un studiu al organizaţiei germane de ingineri GTÜ.
Joi, 20 Octombrie 2011 | Sfaturi si idei auto

20 de ponturi pentru a fi siguri pe şosea în sezonul rece

Automarket vă prezintă 20 de ponturi care vă vor aminti de ce aveţi nevoie în sezonul rece pentru a fi în siguranţă pe şosea.
Vineri, 23 Septembrie 2011 | Sfaturi si idei auto

Test comparativ ADAC între 98 de anvelope de iarnă

Automobil Clubul German (ADAC) a testat de-a lungul ultimilor trei ani aproape 100 de anvelope de iarnă. Vezi care sunt punctajele primite de toate acestea.
Miercuri, 29 Iunie 2011 | Intern

OFICIAL: Amendă de minim 2500 de lei dacă nu ai pneuri de iarnă între 1 noiembrie şi 1 martie!

Camera Deputaţilor a adoptat astăzi proiectul de lege prin care conducătorii auto vor fi obligaţi să-şi doteze maşinile cu pneuri de iarnă sau all-season începând cu iarna viitoare.
Luni, 18 Ianuarie 2010 | Siguranta

ghid_iarna - Ai nevoie de pneuri de iarna? Ti le cautam pe cele mai ieftine!

Automarket iti ofera un ghid auto de iarna si cauta pentru tine cele mai ieftine anvelope pentru anotimpul rece in toate ofertele magazinelor romanesti de profil.
Miercuri, 02 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: De ce trebuie sa iti schimbi pneurile iarna?

Continental ne arata care sunt riscurile pneurilor de vara pe zapada si de ce iarna trebuie sa schimbam cauciucurile.
Joi, 19 Noiembrie 2009 | Intern

Michelin a lansat in Romania noul pneu de iarna Agilis Alpin

Michelin a lansat pe piata autohtona un pneu de iarna destinat vehiculelor comerciale, caracterizat de o durata de viata mai mare cu 20% si o capacitate de a reduce distanta de franare cu 2 metri.

Tag-uri similare

Michelin, cauciucuri, anvelope de iarna, cauciucuri de iarna, pneuri de iarna, pneuri Michelin, cauciucuri Michelin, cauciucuri de iarna Michelin, cauciucuri de iarna vehicule utilitare, Michelin Agilis 81 Snow Ice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru