Anvelope de iarna

Luni, 11 Decembrie 2023 | Tehnologie

Hyundai și Kia reinventează anvelopele de iarnă: lanțuri integrate în roți

Grupul Hyundai-Kia a prezentat o nouă inovație care ar putea să apară pe mașinile noi în viitorul apropiat. Este vorba despre roți care integrează lanțuri speciale pentru uz pe timp de iarnă și care sunt acționate electric.
Joi, 15 Aprilie 2021 | General

SFATURI UTILE: Cum ne pregătim mașina la începutul primăverii

Acum că iarna a trecut și soarele și-a intrat tot mai tare în drepturi, a venit momentul să îți pregătești mașina pentru sezonul cald. Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le verifici și să le înlocuiești pentru a te asigura că mașina ta este pregătită pentru un sezon cald.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition 2020: Michelin, producătorul care pune accent pe longevitatea anvelopelor sale, este partenerul principal în turul țării cu mașini de lux

Michelin este unul dintre partenerii tradiționali Automarket. Anul trecut, francezii au susținut proiectul Romanian Roads, iar în 2020, Michelin s-a alăturat atât turului țării cu mașini electrice (Electric România 2020), cât și evenimentului Romanian Roads Luxury Edition. De această dată, francezii propun anvelope de iarnă din seriile Alpin 6 și Pilot Alpin 5 pentru cele șase mașini ale turului.
Marti, 05 Noiembrie 2019 | Articole Pneuri

Propunerile Michelin pentru sezonul rece: anvelopa de iarnă Alpin 6 și pneul all-season CrossClimate+

Producătorul francez Michelin propune două anvelope pentru actualul sezon rece: pneul de iarnă Alpin 6 sau anvelopa all-season CrossClimate+.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Articole Pneuri

UPDATE 2018. Marele ghid al anvelopelor de iarnă: cele mai bune anvelope în funcţie de dimensiuni

Automarket a conspectat testele germanilor de la ADAC pentru anvelope de iarnă din ultimii 3 ani şi vă prezintă o sinteză a rezultatelor pentru fiecare dimensiune testată, uşor de înţeles de orice cititor.
Duminica, 04 Martie 2018 | O lume nebuna

VIDEO: Pledoarie pentru anvelopele de iarnă. Un Porsche 911 Turbo se chinuie cu pneuri de vară pe o urcare înzăpezită, în ciuda faptului că are tracțiune integrală

Există momente în viață în care tracțiunea integrală nu te ajută cu nimic dacă anvelopele nu se adaptează corect la mediu. A simțit-o pe propria piele posesorul acestui Porsche 911 Turbo.
Vineri, 09 Decembrie 2016 | Siguranta

Anvelope de iarnă sau all-season? Testul comparativ de frânare pe zăpadă arată superioritatea celor de iarnă

Anvelopele de iarnă reușesc peformanțe de frânare net superioare pe zăpadă în comparație cu cele all-season. Mai mult, superioritatea se menține chiar și dacă anvelopele de iarnă sunt uzate.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | Advertorial

Anvelopele de iarnă Continental obțin locul 1 în urma testării anuale realizate de specialiștii germani de la ADAC

(P) Cele mai înalte autorități din domeniul auto, cluburile auto ADAC, OAMTC și TCS, alături de revista de top Stiftung Warentest, au acordat anvelopelor ContiWinterContact TS 850 calificativul "bun"/"foarte recomandat", pentru ambele dimensiuni de anvelope testate, 195/65 R 15 şi 175/6 R 14, alături de cel mai mare scor general.
Marti, 12 Noiembrie 2013 | Intern

Iarna nu-i ca vara: Automarket şi-a montat anvelopele de sezon

Sezonul rece scoate de la naftalină anvelopele de iarnă şi ne trimite la montaj. Pentru că vrem să dăm exemplu pozitiv, am rezolvat problema din timp, înainte de zăpezi. Bonus: AutoZone ne-a invitat să "testăm" cel mai avansat aparat de geometrie din portofoliu. Aproape SF!
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Sfaturi si idei auto

10 ponturi pentru a fi sigur pe şosea în sezonul rece

Din moment ce sezonul rece se apropie cu paşi repezi şi inevitabili, Automarket vă prezintă o listă de zece sfaturi pentru menţinerea siguranţei rutiere în condiţii de iarnă.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Articole Pneuri

5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre noile etichete pentru anvelope

Automarket vă prezintă cinci lucruri esenţiale pe care trebuie să le ştiţi despre noile etichete obligatorii pentru anvelope.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Siguranta

Eticheta europeană pentru anvelope: obligatorie de la 1 noiembrie, dar considerată incompletă de specialişti

Uniunea Europeană impune tuturor magazinelor de anvelope etichetarea anvelopelor începând de astăzi, 1 noiembrie 2012. Deşi acestea sunt utile, toţi producătorii le consideră incomplete.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Octombrie 2012 | Siguranta

ADAC a testat 37 de anvelope de iarnă. Continental şi Michelin ies în faţă

Testul anual al anvelopelor de iarnă realizat de specialiştii germani de la ADAC a avut sub vizor în 2012 trei dimensiuni de anvelope. Continental şi Michelin au ieşit în evidenţă, clasându-se de fiecare dată pe podium.
Joi, 20 Octombrie 2011 | Sfaturi si idei auto

20 de ponturi pentru a fi siguri pe şosea în sezonul rece

Automarket vă prezintă 20 de ponturi care vă vor aminti de ce aveţi nevoie în sezonul rece pentru a fi în siguranţă pe şosea.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Intern

Anvelopele de iarnă obligatorii: inscripţii necesare, amenzi potenţiale şi legi europene

Ce inscripţii trebuie să existe pe flancul pneurilor de iarnă pentru ca ele să nu vă creeze probleme după 1 noiembrie? Automarket vă explică dacă aveţi nevoie de fulgi, creste şi alte "desene" pe anvelopele destinate sezonului rece.
Vineri, 23 Septembrie 2011 | Sfaturi si idei auto

Test comparativ ADAC între 98 de anvelope de iarnă

Automobil Clubul German (ADAC) a testat de-a lungul ultimilor trei ani aproape 100 de anvelope de iarnă. Vezi care sunt punctajele primite de toate acestea.
Marti, 20 Septembrie 2011 | O lume nebuna

Anvelopele de iarnă false: glumă sau iniţiativă cu potenţial?

Un anunţ pe un portal de comerţ online a făcut furori în rândul internauţilor români: abţibildul din cauciuc cu inscripţia M+S care poate "transforma" o anvelopă de vară într-una de iarnă.
Miercuri, 29 Iunie 2011 | Intern

OFICIAL: Amendă de minim 2500 de lei dacă nu ai pneuri de iarnă între 1 noiembrie şi 1 martie!

Camera Deputaţilor a adoptat astăzi proiectul de lege prin care conducătorii auto vor fi obligaţi să-şi doteze maşinile cu pneuri de iarnă sau all-season începând cu iarna viitoare.
Vineri, 07 Ianuarie 2011 | General

STUDIU: O treime din şoferii din Europa nu ştiu aproape nimic despre anvelope

Potrivit unui studiu, unul din trei şoferi din Europa Centrală şi de Vest nu are nicio idee despre importanţa anvelopelor de iarnă în sezonul rece.
Vineri, 26 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: BMW ne arată diferenţa dintre anvelopele de iarnă şi cele de vară în zăpadă

BMW ne prezintă diferenţa dintre anvelopele de iarnă şi anvelopele de vară în condiţii de zăpadă cu două exemplare identice X3. Iată rezultatul!

Tag-uri similare

anvelope de iarna, cauciucuri de iarna, pneuri de iarna
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru