Cauciucuri

Joi, 27 Octombrie 2022 | Siguranta

(P) Anvelopele de iarnă: Când și de ce este important să le schimbăm

Chiar dacă iarna nu și-a intrat complet în drepturi și în multe locuri nici nu dă vreun semn că s-ar afla prin apropiere, temperaturile au început să scadă, mai ales pe timpul nopții. Este un prim semnal că trebuie să îți echipezi mașina cu anvelope specifice sezonului rece. Motivul este simplu: la temperaturi mai mici de 7 grade Celsius, anvelopele de vară devin mai rigide și nu mai performează așa cum ar trebui, din cauza compușilor cu care au fost construite.
Luni, 18 Ianuarie 2021 | Industrie

Nokian lansează anvelopele cu o durată de viață de aproape 130.000 de kilometri

Nokian va lansa în scurt timp noua gamă de anvelope, denumită All-Season One. Durata de viață a acestora este estimată la 130.000 de kilometri.
Marti, 09 Aprilie 2019 | General

UPDATE 2019: Marele ghid al anvelopelor de vară: cele mai bune anvelope în funcţie de dimensiuni

Automarket a conspectat testele ADAC cu anvelope de vară din ultimii 3 ani şi vă prezintă o sinteză a rezultatelor pentru fiecare dimensiune testată, uşor de înţeles de orice cititor.
Marti, 12 Aprilie 2016 | Feature

10 lucruri pe care nu le știai despre Hankook, producătorul anvelopei care nu face pană

Hankook este unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume, fiind partenerul unor constructori auto premium, ca BMW, Audi și Mercedes. Tot Hankook introduce și anvelopa care nu face pană.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Advertorial

Revista de specialitate AutoBild acordă calificativul "exemplar" anvelopelor ContiWinterContact TS 850

(P) Comparativul anual de anvelope realizat de publicaţia germană de specialitate AutoBild a avut anvelope Continental ContiWinterContact TS 850 pentru dimensiunea 225/50 R17, aferentă clasei compacte şi medii.
Joi, 16 Octombrie 2014 | Advertorial

Anvelopele de iarnă Continental obţin locul întâi în testarea anuală ADAC

(P) Comparativul anual de anvelope realizat de ADAC, OAMTC şi TCS împreună cu revista Stiftung Warentest din Germania şi-a anunţat câştigătorul în rândul anvelopelor de iarnă: Continental ContiWinterContact TS 850 au câştigat la dimensiunile 195/65/R15 şi 175/65/R14.
Joi, 11 Aprilie 2013 | Articole Pneuri

5 semne pe care ţi le dau anvelopele despre starea maşinii tale

Fie că ştim să le citim sau nu, fiecare anvelopă spune o poveste. O privire atentă la pneuri ne spune ce ar putea fi defect la un vehicul şi chiar cum a fost condus.
Joi, 28 Martie 2013 | Articole Pneuri

UTILE: Anvelopele trebuie verificate lunar

Automarket vă explică de ce trebuie să verificaţi nivelul presiunii în pneuri o dată pe lună şi la ce riscuri vă supuneţi dacă nu efectuaţi această verificare.
Vineri, 01 Martie 2013 | Formula 1

Echipele utilizează la Barcelona pneuri nemarcate produse în România

Pirelli a furnizat echipelor la Barcelona câte patru seturi de pneuri nemarcate care sunt produse la fabrica producătorului italian de la Slatina.
Miercuri, 13 Februarie 2013 | Formula 1

Pirelli dezvăluie tipurile de pneuri pentru primele patru curse ale sezonului

Pirelli a ales patru combinaţii unice de compoziţii pentru pneurile pe care le va furniza în primele Mari Premii din sezonul 2013 al Formulei 1.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Formula 1

Pirelli vrea să introducă opt compoziţii de pneuri slick în 2014

Pirelli a dezvăluit că vrea să dubleze numărul de tipuri de pneuri slick furnizate în Formula 1 cu scopul de a oferi curse mai imprevizibile din punct de vedere al strategiilor.
Vineri, 26 Octombrie 2012 | Formula 1

Echipele vor testa în Brazilia noile pneuri pentru sezonul 2013

Echipele vor putea evalua în premieră noile pneuri Pirelli pentru sezonul 2013 în antrenamentele din cadrul Marelui Premiu al Braziliei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 12 Septembrie 2012 | Formula 1

Pirelli a anunţat pneurile oferite în cursele din luna octombrie

Pirelii a dezvăluit miercuri specificaţiile pneurilor pe care le va furniza în cursele din Japonia, Coreea de Sud şi India.
Duminica, 09 Septembrie 2012 | Formula 1

Pirelli anticipează doar strategii cu o oprire la boxe la Monza

Pirelli a explus posibilitatea ca piloţii să efectueze două opriri la boxe în cursa de la Monza, întrucât pneurile medium şi hard rezistă mai mult decât aşteptările iniţiale.
Sambata, 23 Iunie 2012 | Formula 1

Husele de încălzire pentru pneuri ar putea fi interzise din 2013

O nouă măsură de reducere a costurilor în Formula 1 a apărut la orizont: interzicerea huselor de încălzire pentru pneuri. Interdicţia ar putea fi valabilă din 2013.
Miercuri, 16 Mai 2012 | Formula 1

Pirelli propune introducerea pneurilor pentru calificări

Pirelli consideră că introducerea unor pneuri speciale pentru calificări ar readuce spectacolul în lupta pentru pole position, întrucât echipele nu ar mai fi tentate să conserve cauciucurile.
Joi, 26 Ianuarie 2012 | Formula 1

Pirelli a modificat radical compoziţia pneurilor pentru 2012

Pirelli a micşorat semnificativ diferenţele dintre cele patru compoziţii de pneuri cu scopul de a diversifica radical strategiile piloţilor în sezonul 2012.
Joi, 26 Ianuarie 2012 | Formula 1

GALERIE FOTO: Iată noile pneuri Pirelli pentru sezonul 2012 al F1!

Pirelli a schimbat modul de marcare al pneurilor pentru sezonul 2012 pentru ca acestea să fie mai uşor de distins pentru fani, iar cauciucurile de ploaie au suferit modificări majore.
Marti, 15 Noiembrie 2011 | Formula 1

Pirelli: "Diferenţa dintre compoziţiile de pneuri va fi mai mică în 2012"

Pirelli a dezvăluit că diferenţa dintre pneurile pe care le va furniza anul viitor va fi mai mică, în speranţa de a produce mai mult spectacol în timpul curselor.
Vineri, 07 Octombrie 2011 | Formula 1

Pirelli schimbă strategia de alocare a pneurilor

Pirelli a anunţat că va furniza un set suplimentar de pneuri mai moi în detrimentul compoziţiilor mai dure în ultimele trei curse ale sezonului 2011.

Tag-uri similare

BMW, Williams, regulament, FIA, tuning, Mercedes GP, Brawn, Michelin, Uniunea Europeana, pneuri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru