Pirelli a anunţat pneurile oferite în cursele din luna octombrie

de Daniel Popescu
Miercuri, 12.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelii a dezvăluit miercuri specificaţiile pneurilor pe care le va furniza în cursele din Japonia, Coreea de Sud şi India.

Pirelli, unicul furnizor de pneuri din Formula 1, a anunţat miercuri specificaţiile cauciucurilor pe care le va furniza în cele trei Mari Premii din luna octombrie, care vor avea loc la Suzuka, Seul şi New Delhi.

Astfel, în Japonia şi India piloţii vor avea la dispoziţie pneuri hard şi soft, element care va avea potenţialul de a diversifica destul de mult strategiile, cunoscut fiind faptul că pneurile soft se degradează relativ repede.

În schimb, pentru cursa din Coreea de Sud italienii au optat pentru compoziţiile supersoft şi soft, aceleaşi pe care le va oferi echipelor şi în Singapore. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că circuitul de la New Delhi nu este deloc agresiv pentru uzura obişnuită a pneurilor.

Conform regulamentului tehnic, fiecare pilot va avea la dispoziţie pentru cursa şase seturi de pneuri din compoziţia mai dură şi cinci seturi din compoziţia mai moale.

Via Pirelli

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru