India

Joi, 28 Martie | Concepte

Noul Citroen Basalt Vision, un concept al unui SUV Coupe pentru piețele din America de Sud și India

Citroen a dezvăluit oficial noul Basalt Vision. Acesta este un concept care anunță un viitor SUV Coupe de serie și care va fi vândut exclusiv pe piețele din India și America de Sud.
Joi, 29 Februarie | Modele noi

Prima imagine cu un viitor SUV Skoda, exclusiv pentru piața din India

Skoda a publicat prima imagine oficială cu un viitor SUV de dimensiuni mici. Acesta va fi disponibil exclusiv pe piața din India.
Duminica, 26 Martie 2023 | Industrie

Viitorul Volkswagen iD.1 ar putea fi construit în India pentru a păstra prețul sub 20.000 euro

Conform CEO-ului Volkswagen, Thomas Schaefer, viitorul iD.1, cel mai accesibil model electric al companiei germane, ar putea fi construit în India.
Vineri, 25 Noiembrie 2022 | Industrie

Stellantis vrea să producă în India mașini electrice accesibile. Ele ar urma să se vândă în Europa

Grupul Stellantis a anunțat oficial că dorește să stabilească un parteneriat cu o uzină din India. Acolo vor fi produse viitoarele modele electrice destinate pieței europene, datorită costurilor de producție reduse comparativ cu cele din Europa.
Joi, 29 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Electrică pentru India: Noua Tata Tiago.ev are până la 315 km autonomie

Indienii de la Tata Motors prezintă noul model cu zero emisii Tiago.ev, dezvoltat special pentru piața locală. Autonomia este cuprinsă între 255 și 315 kilometri, în funcție de bateria pentru care se optează.
Luni, 14 Martie 2022 | Modele noi

Cine este Volkswagen Virtus? Imagini și detalii despre noul sedan accesibil pentru piața din India

Volkswagen a lansat oficial sedanul compact Virtus, destinat exclusiv pieței din India. Noul model este disponibil cu două motorizări pe benzină, iar vânzările vor debuta în luna mai.
Sambata, 18 Decembrie 2021 | Modele noi

Kia dezvăluie noua generație Carens. Noul model, transformat în crossover

Kia a dezvăluit cea de-a patra generație a modelului Carens. Modelul coreean a fost transformat într-un crossover cu un aspect de monovolum, iar vânzările vor debuta în primul trimestru al lui 2022.
Joi, 18 Noiembrie 2021 | Modele noi

Noua Skoda Slavia este un sedan compact destinat exclusiv pieței din India

Skoda a lansat oficial sedanul compact Slavia, destinat exclusiv pieței din India. Acesta este disponibil cu două motorizări, pe benzină, și poate fi deja comandat în această țară.
Joi, 28 Octombrie 2021 | Modele noi

Skoda publică noi detalii despre viitoarea Slavia: două motorizări pe benzină și până la 150 CP

Constructorul ceh de automobile a publicat noi detalii despre viitorul Slavia, model care va fi disponibil doar în India. Clienții de aici vor avea la dispoziție două motorizări pe benzină cu până la 150 de cai putere.
Vineri, 08 Octombrie 2021 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Skoda Slavia, sedanul construit special pentru India

Constructorul ceh de automobile a publicat prima imagine teaser cu viitorul Slavia, un sedan compact care va fi disponibil exclusiv pe piața din India. Debutul este programat pentru iarna acestui an.
Marti, 14 Septembrie 2021 | Modele noi

Skoda Slavia este un sedan pentru India, cu numele unei motociclete din 1899

Skoda pregătește un nou sedan pentru piața din India. Acesta va fi denumit Slavia și ar urma să debuteze la finalul acestui an. Prototipul acoperit de camuflaj a fost surprins în Alpi.
Vineri, 10 Septembrie 2021 | Industrie

Ford închide fabricile din India, după pierderi de 2 miliarde de dolari în 10 ani

Ford nu va mai produce mașini în India şi va suporta un impact financiar în valoare de circa 2 miliarde de dolari, întrucât nu consideră că poate fi profitabil în această ţară. Producătorul auto american se alătură astfel altor constructori de vehicule care au decis să plece de pe această piaţă cu creştere rapidă, care este dominată de rivalii asiatici.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Iunie 2021 | Industrie

Skoda începe producția SUV-ului Kushaq

Skoda Kushaq, SUV-ul dedicat pieței din India, a intrat pe liniile de producție ale uzinei din Chakan, potrivit unui anunț al producătorului din Mlada Boleslav.
Marti, 25 Mai 2021 | Industrie

Renault, Nissan şi Hyundai închid temporar fabricile din India, din cauza COVID-19

Renault, Nissan şi Hyundai se confruntă cu închideri temporare ale fabricilor în India, din cauza nemulţumirii tot mai mari a muncitorilor îngrijoraţi de creşterea numărului de cazuri de COVID-19.
Vineri, 26 Martie 2021 | Modele noi

Force Motors Trax Cruiser este un SUV cu 12 locuri care vine din India

Acest vehicul de off-road a fost denumit Trax Cruiser și este creația unei companii auto din India. Mașina are un preț foarte accesibil, iar habitaclul poate găzdui până la 12 persoane.
Joi, 28 Ianuarie 2021 | Modele noi

Renault prezintă Kiger: un nou SUV de serie pentru piața din India

Renault a prezentat versiunea de serie a lui Kiger, model dedicat pieței din India. SUV-ul compact se alătură unui portofoliu format din Kwid, Duster și Triber.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Industrie

Elon Musk susține că Tesla va intra pe piața din India în 2021: “Vă mulțumim că ne-ați așteptat”

Șeful Tesla, Elon Musk, a transmis că producătorul american de mașini electrice va intra pe piața din India în 2021, ca răspuns la mesajul “India vrea Tesla” apărut pe o rețea de socializare.
Marti, 03 Iulie 2018 | Modele noi

Skoda pregătește un nou SUV compact: modelul va fi lansat în 2020 și va fi disponibil, inițial, pe piața din India

Skoda a anunțat lansarea unui nou SUV compact în 2020, ce va fi construit în India, ca urmare a unei investiții de un miliard de euro a grupului Volkswagen pe această piață.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Oficial Mercedes: “Nu trebuie să ne grăbim acum cu electrificarea. Întreaga lume va trece la mașinile cu hidrogen până în 2040”

Mercedes consideră că trecerea rapidă la mașinile electrice este o decizie luată în grabă, iar următorii ani ar trebui folosiți ca perioadă de pregătire pentru o tranziție globală la mașinile alimentate cu hidrogen.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | Industrie

Skoda amână întoarcerea pe piața din SUA: “Grupul VW ne-a cerut să ne concentrăm pe proiectul mașinii ieftine pentru India”

Skoda își amână întoarcerea pe piața din Statele Unite și se concentrează pe proiectul mașinii ieftine pentru piața indiană.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Toyota, Porsche, Dacia, Hyundai, Fiat, Skoda, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru