Prima imagine cu un viitor SUV Skoda, exclusiv pentru piața din India

de Tiberiu Safta
Joi, 29.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat prima imagine oficială cu un viitor SUV de dimensiuni mici. Acesta va fi disponibil exclusiv pe piața din India.

Constructorul ceh ne oferă prima imagine sugestivă cu un viitor SUV care va fi de dimensiuni foarte mici. Noul model, încă nebotezat, va fi disponibil numai în India și va fi cel mai mic model pe care Skoda îl va oferi în toată lumea.

Din primele informații, noul SUV Skoda va fi bazat pe platforma MQB-A0-IN, o versiune low-cost a platformei MQB dezvoltată de Grupul Volkswagen. Noul model va avea o lungime mai mică de 4 metri, ceea ce îl va face chiar mai mic și decât Fabia. Ca o referință, actuala generație Skoda Fabia măsoară 4.1 metri în lungime.

Cât despre imaginea oficială, putem vedea un design asemănător cu Skoda Kamiq, în special datorită farurilor LED subțiri. De asemenea, observăm o priză de aer mult mai mare, precum și o oglindă foarte îngustă și cu un design ascuțit.

Noul SUV Skoda pentru piața din India va fi lansat oficial în 2025.

via Skoda

Comentarii (2)

  • scamel
    o prostie.pe cine crezi ca intereseaza?
    ps .scuze. baietii cu rucsacu' pesemne urmaresc si ei AM.
    2 0
  • se pare ca india e noul el-dorado... toata lumea se buluceste acolo, asa cum erau acum vreo 15 ani cu china. aici s-ar putea sa aiba mai mult succes, indienii sunt cam ca noi, accepta sa primeasca tot ce li se da. chinezii au stat si au crescut si acum vin peste europeni, pe indieni nu ii vad prea curand sa faca asta.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru