SUV Skoda

Marti, 09 Aprilie | Masini electrice si hibride

Skoda va lansa un viitor SUV electric cu 7 locuri în 2026

Potrivit informațiilor din presă, Skoda se pregătește să lanseze un nou model electric în următorii 2 ani. Acesta ar urma să fie un SUV cu 7 locuri, care va fi lansat în 2026 și care va fi bazat pe conceptul Vision 7S.
Joi, 29 Februarie | Modele noi

Prima imagine cu un viitor SUV Skoda, exclusiv pentru piața din India

Skoda a publicat prima imagine oficială cu un viitor SUV de dimensiuni mici. Acesta va fi disponibil exclusiv pe piața din India.
Luni, 25 Septembrie 2023 | Industrie

Skoda deschide șampania. Cehii au produs 3 milioane de SUV-uri

Constructorul ceh de automobile anunță atingerea unei borne importante. SUV-ul cu numărul 3 milioane, un Kodiaq Sportline, a părăsit linia de asamblare a uzinei din Kvasiny.
Miercuri, 23 Martie 2022 | Concepte

Skoda anunță un nou limbaj de design. Teaser cu un concept al unui SUV electric

Skoda a anunțat că pregătește un nou limbaj de design pentru modelele sale viitoare, numit Modern Solid. Constructorul a oferit și un teaser cu un viitor concept al unui SUV electric.
Luni, 14 Iunie 2021 | Industrie

Skoda pregătește un SUV electric mai mic decât Enyaq iV

Gama de modele electrice Skoda va primi în curând un nou membru. Presa britanică susține că producătorul ceh va lansa un SUV mai mic decât Enyaq iV.
Luni, 25 Ianuarie 2021 | Modele noi

Primele imagini sub camuflaj cu noul SUV Skoda Kushaq: prezentare oficială în martie

Skoda a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu noul SUV Kushaq, a cărui prezentare oficială va avea loc în luna martie.
Joi, 07 Ianuarie 2021 | Modele noi

“Regele” SUV-urilor: Skoda Kushaq va fi prezentat oficial în luna martie în India

Kushaq este numele noului SUV pe care Skoda îl va prezenta oficial în luna martie. Modelul este dedicat pieței din India, iar numele său este derivat din cuvântul “kushak”, ce înseamnă rege sau împărat în sanscrită.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Skoda pregătește o versiune coupe a SUV-ului electric Enyaq iV: modelul ar urma să fie prezentat în 2021

Skoda a demarat o serie de teste cu viitoarea versiune coupe a lui Enyaq iV. Conform primelor informații, SUV-ul coupe electric va fi prezentat în cursul anului viitor.
Marti, 04 August 2020 | General

Skoda a publicat imagini camuflate cu viitorul Enyaq iV: SUV-ul electric a pozat alături de câteva modele istorice din gama cehilor

Skoda aniversează 125 de ani de la înființarea companiei, iar unul dintre evenimentele pregătite de cehi a avut în prim-plan o ședință foto cu 12 modele. Toate mașinile folosite sunt catalogate drept puncte de reper în istoria producătorului, iar pe listă se află și SUV-ul electric Enyaq iV, model care va fi prezentat oficial în 1 septembrie.
Miercuri, 29 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima schiță oficială cu interiorul viitorului Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric va avea ecran central de 13 inch și head-up display cu realitate augmentată

Skoda a publicat prima schiță oficială cu interiorul viitorului Enyaq iV. SUV-ul electric va fi prezentat în 1 septembrie și va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord, un ecran central de 13 inch și un head-up display cu realitate augmentată.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima imagine teaser cu viitorul Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric cu autonomie de până la 500 de kilometri va fi prezentat în 1 septembrie

Skoda a publicat prima imagine teaser cu viitorul Enyaq iV, SUV-ul electric dezvoltat pe platforma MEB a Grupului Volkswagen. Noul model va fi prezentat în 1 septembrie.
Vineri, 10 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Video. Skoda Enyaq iV, surprins în timpul testelor: producția SUV-ului electric va începe la sfârșitul acestui an

Unul dintre prototipurile viitorului Skoda Enyaq iV a fost surprins în timpul unor teste. SUV-ul electric pregătit de cehi va intra în producție la final anului, livrările urmând să înceapă în 2021.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Iunie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitorul Skoda Karoq facelift: cehii pregătesc motorizări mild-hybrid și îmbunătățiri pentru interior

Skoda va prezenta Karoq facelift în 2021. Cehii pregătesc câteva modificări minore pentru partea exterioară, tehnologii noi pentru interior și, conform surselor, motorizări mild-hybrid preluate din portofoliul modelului Octavia.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Intern

Prețuri Skoda Kamiq în România: cel mai mic SUV al cehilor pleacă de la 14.800 de euro

Skoda a publicat lista de prețuri pentru noul Kamiq. Pe piața din România, cea mai accesibilă versiune a SUV-ului din Mlada Boleslav pornește de la 14.791 de euro și este echipată cu motorul pe benzină de un litru și 95 CP.
Luni, 23 Septembrie 2019 | Industrie

Sărbătoare în cadrul Skoda: SUV-ul Karoq a ajuns la borna 250.000

Skoda a produs 250.000 de exemplare Karoq. SUV-ul a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Kvasiny în luna iulie 2017, iar din ianuarie 2018 este produs și în fabrica din Mlada Boleslav.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Skoda a prezentat noul Kamiq: motoare de până la 150 CP și sisteme moderne de siguranță pentru cel mai mic SUV din gama constructorului ceh

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Kamiq. SUV-ul constructorului ceh va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord, cu o mulțime de tehnologii de siguranță, dar și cu o gamă variată de motorizări. Noul Kamiq va debuta în fața publicului în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Joi, 24 Ianuarie 2019 | Modele noi

Skoda Kamiq este numele celui mai mic SUV din gama cehilor: modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva

Skoda a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Kamiq, "crossover-ul de oraș" pe care cehii îl vor lansa în cadrul Salonului Auto de la Geneva. În prezent, numele Kamiq este folosit în China pe un "SUV de oraș".
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Modele noi

Primul teaser cu versiunea de serie a conceptului Skoda Vision X: noul SUV al cehilor va fi prezentat la Geneva

Skoda a publicat prima imagine teaser cu versiunea de serie a prototipului Vision X. Noul SUV pregătit de cehi va fi poziționat sub actualul Karoq, iar prezentarea oficială va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Intern

Skoda Kodiaq Sportline poate fi comandat și în România: SUV-ul cehilor are motor diesel de 190 CP, iar prețurile pornesc de la 35.200 de euro

Skoda Kodiaq Sportline este disponibil și pe piața din România. Versiunea este adresată celor care își doresc un SUV cu un look ceva mai agresiv și este disponibilă doar cu motorul diesel de 190 CP. Prețul de pornire este de 35.218 euro.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Modele noi

Skoda a prezentat noul Kodiaq GT: primul SUV coupe din istoria cehilor este disponibil doar pe piața din China

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Kodiaq GT. Primul SUV coupe din istoria constructorului ceh este disponibil exclusiv pe piața din China. Clienții vor avea la dispoziție doar motoare pe benzină, iar sistemul de tracțiune integrală este oferit standard.

Tag-uri similare

Volkswagen Tiguan, Skoda Yeti, SUV Skoda, Skoda Bigfoot, Skoda Yeti frate mai mare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru