Sărbătoare în cadrul Skoda: SUV-ul Karoq a ajuns la borna 250.000

de Cornel Șocariciu
Luni, 23.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a produs 250.000 de exemplare Karoq. SUV-ul a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Kvasiny în luna iulie 2017, iar din ianuarie 2018 este produs și în fabrica din Mlada Boleslav.

Angajații și oficialii Skoda au motive de sărbătorare: în cadrul fabricii din Mlada Boleslav a fost produs exemplarul Karoq cu numărul 250.000. Performanța a fost atinsă în doar doi ani de la debutul SUV-ului pe piața internațională.

Prima apariție publică a lui Skoda Karoq a avut loc în luna mai 2017 în cadrul unui eveniment care s-a desfășurat în Stockholm, iar debutul producției a avut loc în același an în luna iulie. Primele exemplare Skoda Karoq au fost fabricate în uzina din Kvasiny, iar începând cu luna ianuarie 2018, SUV-ul a fost integrat și pe liniile de asamblare din Mlada Boleslav.

Exemplarul cu numărul 250.000 este vopsit în culoarea Black Magic, iar sub capota se află motorul pe benzină de un litru cu 115 cai putere.

"Această bornă este o dovadă a popularității modelului Karoq. Iar faptul că această valoare a fost atinsă în doar doi ani de la startul producției subliniază importanța lui Karoq în gama Skoda", a declarat Michael Oeljeklaus, membru în cadrul departamentului de producție și logistică Skoda.

În 2018, Skoda a comercializat 115.700 de unități Karoq, iar de la începutul acestui an și până la finalul lunii august, cehii au livrat 97.900 de exemplare.

În urmă cu doar câteva luni, Skoda a anunțat o serie de îmbunătățiri în gama Karoq.

SUV-ul a primit o motorizare diesel nouă și un pachet extins de sisteme de siguranță.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru