Skoda Karoq

Marti, 30 Noiembrie 2021 | Modele noi

Skoda Karoq facelift: detalii și galerie foto

Skoda a dezvăluit faceliftul modelului Karoq, la patru ani de la debutul SUV-ului său compact, care se vinde, în prezent, pe 60 de piețe la nivel mondial.
Vineri, 30 Octombrie 2020 | Industrie

Raport la final de septembrie: Skoda a livrat aproape 722.000 de mașini în primele nouă luni, în scădere cu 21%

La finalul primelor trei trimestre, Skoda raportează livrări de 721.900 de exemplare, în scădere cu 21% comparativ cu același interval din 2019. Octavia rămâne modelul favorit al publicului cu 189.400 de unități livrate între ianuarie și septembrie.
Marti, 30 Iunie 2020 | Modele noi

Skoda Karoq, Kodiaq și Superb primesc îmbunătățiri: o nouă versiune pentru sistemul de infotainment și porturi USB-C

Skoda Karoq, Kodiaq și Superb primesc un nou sistem de infotainment care include asistentul vocal Laura, tehnologia wireless SmartLink sau posibilitatea de a personaliza setările. În plus, cele trei modele au porturi USB-C.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | General

Îmbunătățiri pentru aproape toate modelele din portofoliul Skoda: motorizări Euro 6d cu până la 280 CP și sisteme noi de asistență

Cu excepția modelelor Octavia și Citigo-e iV, modelele aflate în gama Skoda vor primi în această vară o serie de îmbunătățiri. Conform oficialilor producătorului ceh, toate motorizările disponibile vor respecta normele de poluare Euro 6d, iar gama de sisteme de asistență va fi extinsă.
Vineri, 19 Iunie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitorul Skoda Karoq facelift: cehii pregătesc motorizări mild-hybrid și îmbunătățiri pentru interior

Skoda va prezenta Karoq facelift în 2021. Cehii pregătesc câteva modificări minore pentru partea exterioară, tehnologii noi pentru interior și, conform surselor, motorizări mild-hybrid preluate din portofoliul modelului Octavia.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Industrie

Skoda a extins producția modelului Karoq și în Rusia: SUV-ul constructorului ceh este fabricat în patru uzine

Uzina Nizhny Novgorod din Rusia a demarat producția de kit-uri CKD pentru Skoda Karoq. Oficialii constructorului ceh spun că vânzările bune au dus la această decizie.
Joi, 12 Decembrie 2019 | Industrie

Livrări Skoda în luna noiembrie: 109.000 de unități, în scădere cu 1%

Skoda a livrat în luna noiembrie 109.000 de mașini noi la nivel global, în scădere cu 1% raportat la aceeași perioadă din 2018. Octavia rămâne cel mai iubit model din gamă, iar SUV-urile Kodiaq și Karoq adună din ce în ce mai mulți fani.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Economic

Livrări în creștere pentru Skoda în luna octombrie: Octavia rămâne cel mai popular model din gama cehilor

Skoda a livrat în luna octombrie peste 105.000 de mașini, în creștere cu aproape 6% față de perioada similară a anului trecut. În primele zece luni ale anului, cehii au livrat peste un milion de mașini la nivel global.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Industrie

Efectul întârzierii noii uzine din Turcia: Volkswagen ar putea muta producția lui Passat în Slovacia

Volkswagen ar putea muta producția lui Passat în Slovacia, ca urmare a întârzierii unei decizii finale cu privire la uzina din Turcia, a cărei construcție a fost amânată din cauza unui conflict armat.
Luni, 23 Septembrie 2019 | Industrie

Sărbătoare în cadrul Skoda: SUV-ul Karoq a ajuns la borna 250.000

Skoda a produs 250.000 de exemplare Karoq. SUV-ul a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Kvasiny în luna iulie 2017, iar din ianuarie 2018 este produs și în fabrica din Mlada Boleslav.
Vineri, 16 August 2019 | Industrie

Livrările Skoda au crescut în luna iulie cu 3.1%: SUV-ul Kodiaq ajunge în topul preferințelor clienților mărcii

Skoda a livrat peste 102.000 de unități în luna iulie, în creștere cu 3.1% față de perioada similară din 2018. Cu toate acestea, pe piața din China, cehii obțin rezultate în scădere.
Miercuri, 17 Iulie 2019 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru SUV-urile din gama Skoda: Karoq și Kodiaq primesc amortizoare adaptive pentru versiunile cu roți motrice față și echipamente noi de siguranță

Skoda a operat o serie de modificări în gama de SUV-uri. Noile versiuni Kodiaq și Karoq vor putea fi echipate cu sistemul Side Assist, dar și cu amortizoare adaptive pe versiunile cu roți motrice față. În plus, Karoq primește o motorizare diesel de 190 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Mai 2019 | Economic

Livrările Skoda au scăzut în luna aprilie cu peste 10%: SUV-ul Karoq, singurul model din gama cehilor cu livrări în creștere

Skoda a încheiat luna aprilie cu o scădere de 10.5% în dreptul livrărilor. Cea mai importantă scădere a fost înregistrată pe piața din China (-40.8%). Singurul model cu livrări în creștere a fost SUV-ul Karoq (+19.8%).
Marti, 14 Mai 2019 | Industrie

Grupul Volkswagen începe "negocierile concrete" pentru noua uzină din Estul Europei: România ar putea fi pe listă scurtă de opțiuni

Grupul Volkswagen a anunțat că va începe "negocierile concrete" pentru stabilirea locului în care va fi construită o nouă uzină în Europa de Est. Anterior, presa internațională a menționat că România este pe lista de opțiuni alături de Bulgaria, Serbia și Turcia.
Miercuri, 27 Martie 2019 | Industrie

Informații despre noua uzină Skoda din Estul Europei: doar două țări au rămas pe lista scurtă, iar producția va fi de 350.000 de unități pe an

Două țări au rămas pe listă scurtă de opțiuni a celor de la Skoda pentru noua uzină din Estul Europei, care va avea o producție de 350.000 de unități pe an. Producția va fi dublată în cazul în care cererea va fi foarte ridicată.
Joi, 14 Martie 2019 | Economic

Skoda a livrat aproape 91.000 de mașini în luna februarie: cehii continuă anul în scădere

În luna februarie, Skoda a livrat 90.900 de mașini noi la nivel global, valoare în scădere cu 2.0% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Octavia rămâne cel mai popular model din gamă, însă Kodiaq și Karoq obțin rezultate din ce în ce mai bune.
Joi, 14 Februarie 2019 | Economic

Skoda a livrat peste 100.000 de mașini în luna ianuarie: cehii încep anul în scădere

În ianuarie, Skoda a livrat 102.600 de mașini la nivel global, valoare în scădere cu 1.1% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Octavia rămâne cel mai popular model din gamă, însă Kodiaq și Karoq obțin performanțe din ce în ce mai bune.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Modele noi

Primul teaser cu versiunea de serie a conceptului Skoda Vision X: noul SUV al cehilor va fi prezentat la Geneva

Skoda a publicat prima imagine teaser cu versiunea de serie a prototipului Vision X. Noul SUV pregătit de cehi va fi poziționat sub actualul Karoq, iar prezentarea oficială va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Economic

Skoda în 2018: cehii au livrat peste 1.25 de milioane de mașini, în creștere cu 4.4%. Peste un sfert dintre acestea au ajuns în China

Anul 2018 a fost cel mai bun din istoria Skoda. La nivel global, constructorul ceh a livrat peste 1.25 de milioane de mașini, în creștere cu 4.4% față de 2017. Octavia rămâne cel mai popular model Skoda și în anul care tocmai s-a încheiat, dar SUV-ul Kodiaq a jucat un rol important în gamă.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Industrie

Skoda a atins deja pragul de un milion de vehicule produse în 2018: cehii se îndreaptă către un nou record

Un exemplar Skoda Fabia vopsit în culoarea Moon White este mașina cu numărul 1.000.000 produsă de constructorul ceh în acest an. Este pentru prima dată când această bornă a fost atinsă într-un interval atât de scurt.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Yeti, Skoda Karoq, Karoq
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru