Skoda Karoq facelift: detalii și galerie foto

de Bogdan Mirică
Marti, 30.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a dezvăluit faceliftul modelului Karoq, la patru ani de la debutul SUV-ului său compact, care se vinde, în prezent, pe 60 de piețe la nivel mondial.

La patru ani de la lansare, Skoda Karoq primește un binemeritat facelift. Al doilea SUV lansat în gama Skoda activează în segmentul compact pe 60 de piețe mondiale.

Faceliftul îi aduce modelului ceh o față nouă, cu blocuri optice ușor redesenate, care beneficiază acum de tehnologie Matrix LED. Grila a devenit și ea mai mare, iar jantele, câteva ornamente laterale și eleronul îmbunătățesc coeficientul aerodinamic al mașinii și ajută la reducerea emisiilor de CO2.

La interior, clienții vor regăsi o tapițerie nouă, care poate fi creată din materiale reciclabile. Există un nou ornament pentru planșa de bord, o opțiune de iluminare ambientală cu LED, iar scaunul pasagerului poate fi și el reglat electric.

Când vine vorba de digitalizare, clienții pot opta între două instrumentare digitale, de 8 sau de 10.2 inch. Cel de 8 inch este oferit standard din 2022. În centrul planșei de bord există patru opțiuni, cea mai generoasă dintre ele măsurând 9.2 inch.

Gama de motorizări include trei propulsoare pe benzină și două dieseluri.

Benzinarele oferă puteri cuprinse între 110 și 190 de cai putere, acesta din urmă fiind oferit pe versiune Sportline, alături de o tracțiune integrală. Și dieselul TDi de 2.0 litri și 150 de cai putere poate fi comandat cu tracțiune integrală.

Comentarii (6)

  • Chera Robinson
    La un pret de lista de peste 28000 de euro fara discount tipic Skoda...Sunt alte variante mai bune in pretul asta.
    9 4
  • @Automarket, toate stirile voastre, din aplicatie nu pot fi accesate, de vreo cateva zile.
    2 1
  • Edikkk
    Arată foarte bine, dar un dezastru la motorizări

    Nu degeaba VAG sunt daţi în judecată pentru că mimează trecerea la maşini electrice

    Uzată moral, păcat de ea
    5 22
  • Andrei
    Oribila, ca toate modelele Skoda din ultimii ani. Pe vremuri erau plictisitoare, aveau un design gândit sa nu te sperie. Acum, încercă sa le dea un anumit stil, dar momentan dau cu nuca de perete.
    9 9
  • cat de bătrân sa fii sa cumperi asa ceca
    4 4
  • Motoare de cacao, timpi de livrare enormi. Pacat de design, e chiar simpatic.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru