Skoda Yeti

Marti, 04 August 2020 | General

Skoda a publicat imagini camuflate cu viitorul Enyaq iV: SUV-ul electric a pozat alături de câteva modele istorice din gama cehilor

Skoda aniversează 125 de ani de la înființarea companiei, iar unul dintre evenimentele pregătite de cehi a avut în prim-plan o ședință foto cu 12 modele. Toate mașinile folosite sunt catalogate drept puncte de reper în istoria producătorului, iar pe listă se află și SUV-ul electric Enyaq iV, model care va fi prezentat oficial în 1 septembrie.
Marti, 04 Iulie 2017 | Modele noi

Prima apariție publică a noului Skoda Karoq: SUV-ul compact a luat startul în Turul Franței

Skoda a profitat de asocierea sa cu Turul Franței și de baia de mulțime pe care îl generează acest eveniment pentru a expune publicului noul Karoq, fratele mai mic al lui Kodiaq.
Joi, 18 Mai 2017 | Modele noi

Prima provocare pentru noul Skoda Karoq: un traseu de 1500 de kilometri între Mlada Boleslav și Stockholm

Skoda s-a gândit la încă o modalitate de promovare a noului Karoq, înlocuitorul lui Yeti. Modelul va parcurge o distanță de 1500 de kilometri între locul nașterii sale și locul debutului mondial.
Miercuri, 12 Aprilie 2017 | Modele noi

După Kodiaq, vine Skoda Karoq: constructorul ceh a înregistrat un nou nume care ar putea înlocui bătrânul Yeti

Skoda a înregistrat numele Karoq pentru un nou model care ar putea reprezenta înlocuitorul lui Yeti sau un SUV complet nou care va fi lansat în 2019.
Sambata, 25 Februarie 2017 | Modele noi

Noi informații despre viitorul Skoda Yeti: ”Mașina va fi complet diferită de ceea ce vedem astăzi pe stradă”

Oficialii Skoda au vorbit recent despre viitorul Yeti. Modelul ceh se va îndepărta de formele pe care le vedem astăzi și se va apropia foarte mult de cele ale fratelui mai mare.
Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Industrie

Europenii încep să primească despăgubiri: Volkswagen, obligată să răscumpere o Skoda Yeti a unui proprietar german

Proprietarul unei Skoda Yeti va primi înapoi toţi cei 26.500 de euro pe care i-a dat pe maşină, întrucât valoarea de piaţă a acesteia a scăzut din cauza Dieselgate, potrivit unei decizii a justiţiei germane.
Miercuri, 11 Ianuarie 2017 | Modele noi

Grupul VW așteaptă 60 de premiere în 2017. Cele mai importante: noile generații Polo, Touareg, A8, Cayenne, Ibiza și Yeti

2017 va fi un an aglomerat în cadrul Grupului Volkswagen. Cele 10 mărci din cadrul companiei germane își vor întinde marile noutăți pe perioada urmtoarelor 12 luni.
Joi, 29 Decembrie 2016 | Modele noi

Skoda are planuri mari pentru 2017: va lansa noua generație Yeti și Rapid facelift

Skoda are un plan de lansări destul de aglomerat și în 2017. Cehii vor lansa Kodiaq Sportline, o nouă generație Yeti și faceliftul lui Rapid.
Luni, 03 Octombrie 2016 | Modele noi

Noul Skoda Kodiaq va fi muza din care se va inspira și viitoarea generație Yeti

Skoda a desenat noul Kodiaq cu gândul de a folosi elementele acestuia de design și pe viitoarele SUV-uri ale brandului.
Luni, 19 Septembrie 2016 | Industrie

În așteptarea lui Kodiaq, Skoda Yeti e la a doua tinerețe: cererea e atât de mare, încât mașina se produce în cinci fabrici

Skoda a anunțat că va mări producția lui Yeti în urma cererii foarte mari pe care a înregistrat-o. În prezent, cel mai mic SUV al cehilor este asamblat în cinci fabrici la nivel mondial.
Marti, 28 Iunie 2016 | Modele noi

Skoda nu intenţionează să lanseze un SUV de mici dimensiuni: "Kodiaq şi noua generaţie Yeti sunt suficiente"

Skoda susţine că noua generaţie Yeti şi viitorul Kodiaq sunt suficiente pentru a acoperi segmentul SUV-urilor si al crossoverelor, astfel că nu intenţionează să lanseze un model mai mic.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Modele noi

Skoda a programat o premieră importantă anul viitor: primul său SUV cu șapte locuri

Skoda va lua parte la bătălia crâncenă din segmentul SUV-urilor, începând cu anul viitor. Cehii vor lansa mult așteptatul SUV cu șapte locuri, mai mare decât Yeti.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 10 Iulie 2015 | Modele noi

Skoda Yeti va avea un frate mai mare: cehii confirmă un SUV cu șapte locuri

Un oficial Skoda a confirmat lansarea unui model mai mare decât actualul Yeti, precum și variantele sale de caroserie. SUV-ul cehilor va fi vândut în două variante: una de cinci și alta de șapte locuri.
Luni, 23 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Skoda Fabia, Rapid, Octavia şi Yeti primesc versiunea specială Edition

Skoda va lansa versiunea specială Edition pentru modelele Fabia, Rapid, Octavia şi Yeti în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cehii sărbătoresc astfel 120 de ani de la înfiinţare.
Joi, 12 Februarie 2015 | General

Cele mai vândute SUV-uri mici şi compacte din Europa: Nissan Qashqai şi Renault Captur domină clasamentele

SUV-urile compacte şi mici de volum sunt în vogă în Europa. Analizăm astăzi clasamentul vânzărilor acestor modele pe piaţa europeană şi vedem care sunt cele mai vândute maşini de pe Continent.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Modele noi

Skoda promite un război fulger: noile Fabia şi Superb şi un SUV cu şapte locuri

Skoda va declanşa o puternică ofensivă în următoarea perioadă. Cehii vor lansa noile generaţii ale modelelor Fabia şi Superb, precum şi un nou SUV, mai mare decât Yeti, cu şapte locuri, rival pentru Hyundai Grand Santa Fe.
Marti, 10 Iunie 2014 | Industrie

Skoda a înregistrat nouă luni de creştere consecutivă a vânzărilor

Cei de la Skoda au înregistrat cel mai bun rezultat de vânzări din luna mai obţinut vreodată în istoria companiei din Cehia. Modelele Octavia şi Rapid au fost cele care le-au adus noi clienţi celor de la Skoda.
Vineri, 30 Mai 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini de la Worthersee

Festivalul de la Worthersee, dedicat mărcilor din Grupul Volkswagen a consemnat şi anul acesta o serie de propuneri interesante, multe dintre ele bazate pe Golf GTI.
Vineri, 23 Mai 2014 | Concepte

Skoda Yeti Xtreme: la graniţa dintre off-road şi maşină de raliuri

Skoda vrea să-i impresioneze pe fanii grupului VW adunaţi la Worthersee printr-un concept care amestecă elementele demne de off-road cu cele create pentru raliuri pe un Yeti.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Intern

Skoda va sponsoriza trei evenimente sportive în România: Prima Evadare, Skoda Velo Challenge şi Triatlon Challenge Mamaia

Importatorul mărcii Skoda în România a anunţat că va sponsoriza trei evenimente sportive derulate la noi în ţară. Două dintre ele sunt concursuri de ciclism, sport sponsorizat de Skoda la nivel internaţional, în timp ce al treilea este un triatlon care include şi o probă pe bicicletă.

Tag-uri similare

video, test, Volkswagen Golf, Skoda Octavia, Opel Astra, TDI, Ford Fiesta, Nissan Qashqai, Volkswagen Polo, Skoda Fabia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru