Prima apariție publică a noului Skoda Karoq: SUV-ul compact a luat startul în Turul Franței

de Bogdan Mirică
Marti, 04.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a profitat de asocierea sa cu Turul Franței și de baia de mulțime pe care îl generează acest eveniment pentru a expune publicului noul Karoq, fratele mai mic al lui Kodiaq.

Skoda este unul dintre principalii parteneri ai celei mai importante competiții de ciclism din lume: Tour de France. Prin urmare, constructorul ceh nu ezită niciodată să își promoveze modelele cu ocazia evenimentului anual.

Dacă în 2016 am făcut cunoștință cu un Kodiaq complet camuflat care a și condus plutonul prin Paris, anul acesta, experiența s-a repetat. Dar pentru că publicul era deja obișnuit cu actualul Kodiaq, Skoda s-a gândit la un alt model.

Urmareste Automarket
Este vorba despre noul său SUV, înlocuitor al lui Yeti: Karoq.
Noul SUV compact a luat startul alături de cicliștii înscriși în competiție, urmând să asigure asistență pentru trei echipe: Team Dimension Data din Africa de Sud, Team Lotto NL - Jumbo din Olanda și Lotto Soudal din Belgia.

Au fost 14 kilometri pe care Karoq i-a parcurs alături de cicliștii celor două echipe. A fost un moment perfect pentru prima apariție publică a modelului ceh, care ar urma să ajungă la primii săi clienți abia spre sfârșitul acestui an.

Comentarii (1)

  • "Prin urmare, constructorul francez"...
    "Excuse-moi", a zis cehul... :)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru