Turul Frantei

Marti, 03 Iulie 2018 | General

Skoda, partener al Tour de France 2018: cehii sponsorizează cea mai importantă competiție de ciclism din lume de 15 ani

Skoda este partenerul Turului Ciclist al Franței pentru al 15-lea an consecutiv. Cehii vor pregăti 250 de mașini care vor servi atât oficialii, cât și cicliștii. În plus, Skoda sponsorizează și premiul oferit celui mai bun sprinter din competiție.
Marti, 11 Iulie 2017 | General

De la mașini la cristal de Boemia: designerii Skoda au creat trofeele dedicate câștigătorilor Turului Franței

Designerii Skoda au creat și în acest an trofeele dedicate câștigătorilor Turului Franței, cea mai importantă competiție ciclistă a lumii. Și ni le prezintă oficial înainte de finalul Turului.
Marti, 04 Iulie 2017 | Modele noi

Prima apariție publică a noului Skoda Karoq: SUV-ul compact a luat startul în Turul Franței

Skoda a profitat de asocierea sa cu Turul Franței și de baia de mulțime pe care îl generează acest eveniment pentru a expune publicului noul Karoq, fratele mai mic al lui Kodiaq.
Luni, 25 Iulie 2016 | Modele noi

Un ceh la Paris: SUV-ul Skoda Kodiaq și-a făcut prima apariție publică la finalul Turului Franței

Cel mai mare SUV din istoria Skoda se pregătește de lansarea oficială. Prima apariție publică a avut însă deja loc, Kodiaq alăturându-se Turului Franței prin Paris la ultima etapă a competiției cicliste.
Vineri, 10 Iulie 2015 | General

Centura de siguranță contează și în ciclism: Directorul Sportiv al unei echipe a fost suspendat din Turul Franței pentru că n-a purtat-o

Davide Bramati, directorul sportiv al echipei Quick Step, a fost suspendat din etapa a șasea din Turul Franței 2015 după ce a fost surprins că nu purta centura de siguranță când se afla la volanul mașinii de asistență.
Vineri, 03 Iulie 2015 | General

Skoda este partenerul Turului Franţei pentru al 12-lea an consecutiv

Skoda îşi onorează istoria legată de biciclete prin înnoirea pentru a 12-a oară consecutiv a contractului de parteneriat cu Turul Franţei, cea mai cunoscută competiţie ciclistă a lumii.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | Modele noi

Un prototip al SUV-ului Jaguar F-Pace va debuta ca mașină de asistență la Turul Franței

Jaguar a anunțat că prototipul SUV-ului F-Pace va fi folosit ca mașină de asistență la Turul Franței. Primul crossover din istoria Jaguar va ajuta, cum era și normal, o echipă britanică.
Luni, 21 Iulie 2014 | Modele noi

Jaguar F-Type Coupe primeşte un suport de biciclete unicat pentru Tour de France

Divizia de operaţiuni speciale de la Jaguar a construit o versiune a lui F-Type Coupe pentru a transporta biciclete la o etapă a Turului Franţei. Aceasta renunţă la lunetă în favoarea unui suport inedit de biciclete.
Luni, 02 Iunie 2014 | General

Jaguar a proiectat o bicicletă pentru echipa campioană en-titre a Tour de France

Echipa de ingineri şi designeri de la Jaguar a reproiectat bicicleta care a câştigat Tour de France, folosită de Team Sky. Versiunea modificată de Jaguar va concura în ediţia 2014 a celebrei competiţii.
Marti, 23 Iulie 2013 | General

Câştigătorul Turului Franţei a primit cadou un Jaguar F-Type

Jaguar i-a oferit lui Chris Froome, câştigătorul de anul acesta al Turului Franţei, un exemplar F-Type. Iniţiativa vine după ce Jaguar a asigurat suport tehnic pentru echipa lui Froome.
Marti, 03 Iulie 2012 | General

Skoda sponsorizează din nou Turul Franţei

Skoda este din nou sponsorul principal al Turului Franţei. Constructorul ceh de automobile este în cel de-al nouălea an de sponsorizare consecutivă a acestui eveniment, urmând să furnizeze o flotă de 110 vehicule pentru ediţia 99 a Tour de France.
Miercuri, 20 Aprilie 2011 | General

Citroen aniversează 50 de ani de la lansarea lui Ami6

Citroen sărbătoreşte 50 de ani de la debutul modelului Ami 6 printr-un tur de 2.600 de kilometri. Turul are 14 etape şi porneşte de la fabrica Rennes-La-Janais, unde a debutat acest model.

Tag-uri similare

Citroen, Franta, modele noi Citroen, fabrica Citroen, productie Citroen, turul Frantei, aniversare Citroen, Club Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru