Centura de siguranță contează și în ciclism: Directorul Sportiv al unei echipe a fost suspendat din Turul Franței pentru că n-a purtat-o

de Sebastian Toma
Vineri, 10.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Davide Bramati, directorul sportiv al echipei Quick Step, a fost suspendat din etapa a șasea din Turul Franței 2015 după ce a fost surprins că nu purta centura de siguranță când se afla la volanul mașinii de asistență.

Esential 9 ani are Davide Bramati în funcția de director sportiv al echipei Etixx - Quick Step.
Davide Bramati, directorul sportiv al echipei Quick Step Etixx, a fost suspendat pentru o etapă în Turul Franței după ce a fost surprins circulând fără centura de siguranță în mașina de asistență a echipei. Întreaga situație a apărut după ce a fost publicat pe Youtube un clip onboard din vehiculul de asistență condus de Bramati, care surprindea momentul în care directorul sportiv al echipei sărbătorea victoria unui ciclist al echipei pe care o conduce.

ASO, organizatorii Tour de France, s-au autosesizat și au decis să nu-i permită lui Bramati accesul în mașina de asistență pentru etapa a șasea a celebrului concurs. De la momentul apariției scandalului, echipat Etixx Quick Step a sterș clipul de pe Youtube în urma căruia fostul ciclist a fost surprins conducând fără să poarte centura de siguranță. Bramati este cunoscut pentru reacțiile sale exuberante în momentul în care un ciclist al echipei sale câștigă.

Urmareste Automarket
Bramati este directorul sportiv al echipei Quick Step din anul 2006, când și-a încheiat cariera profesională de ciclist.
Italianul și-a recunoscut public greșeala pe Twitter în fața urmăritorilor săi. Mai mult decât atât, Bramati a promis să nu mai repede vreodată această greșeală. Rămâne de văzut dacă Patrick Lefevre, managerul echipei Etixx-Quick Step, îl va penaliza în vreun fel pe italian în urma acestui incident.

Via Cyclingweekly

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru