Câştigătorul Turului Franţei a primit cadou un Jaguar F-Type

de Bogdan Mirică
Marti, 23.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar i-a oferit lui Chris Froome, câştigătorul de anul acesta al Turului Franţei, un exemplar F-Type. Iniţiativa vine după ce Jaguar a asigurat suport tehnic pentru echipa lui Froome.

Deşi Turul Franţei s-a încheiat, Chris Froome încă profită de pe urma succesului său. Ciclistul britanic, născut în Kenya, a primit din partea Jaguar cel mai nou model existent în portofoliul constructorului britanic: roadsterul F-Type.

Maşina a fost personalizată cu tonurile echipei Sky pentru care a alergat Froome, dar şi cu mai multe fotografii oferite de fani în urma unei campanii desfăşurate pe o reţea socială.

Jaguar nu a vrut să dezvăluie ce versiune i-a revenit ciclistului, însă cel mai probabil este vorba despre o versiune F-Type S, care foloseşte serviciile unui V6 de 3.0 litri, supraalimentat, capabil 380 de cai putere şi 460 de Nm.

Urmareste Automarket
Asocierea Jaguar cu echipa Sky vine după ce britanicii le-au oferit sportivilor o maşină de asistenţă, în persoana noului XF Sportbrake.

Cu ocazia înmânării cheilor, Froome a declarat: „Visul fiecărui ciclist tânăr este să participe la Turul franţei şi, implicit, să îl câştige.

Nu am reuşit singur însă, echipa Sky şi sponsorii fiind alături de mine. Jaguar ne susţine de patru ani şi a investit mult în noul XF Sportbrake, o maşină de asistenţă grozavă. A fost un membru al echipei, capabil să îi ţină pe toţi în mişcare de-a lungul întregii competiţii.”

via Jaguar

Comentarii (3)

  • frumoasa
    9 0
  • Cine castiga o competitie de o asemnea avengura, merita pe deplina o asemnenea masina.
    14 0
  • Alin D.
    Frantei cu f mic...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru