Un prototip al SUV-ului Jaguar F-Pace va debuta ca mașină de asistență la Turul Franței

de Bogdan Mirică
Miercuri, 01.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a anunțat că prototipul SUV-ului F-Pace va fi folosit ca mașină de asistență la Turul Franței. Primul crossover din istoria Jaguar va ajuta, cum era și normal, o echipă britanică.

Esential 13.7 kilometri este lungimea probei pe care Jaguar F-Pace va fi folosit ca mașină de asistență.
După multe fotografii spion și conceptul C-X17 prezentat în anul 2013, Jaguar ne oferă o primă ocazia de a vedea viitorul său SUV în ”carne și oase”. Așteptat să se numească F-Pace, modelul își va face apariția în Turul Franței, programat să debuteze în primul weekend al lunii iulie.

Primul SUV din istoria Jaguar va debuta tot la stadiul de prototip, britanicii încăpțânându-se să susțină că vor mai exista multe modificări până la versiunea finală. Chiar și așa, primele imagini dezvăluite astăzi ne demonstrează că nu suntem departe de lansarea lui F-Pace.

Prototipul crossover-ului Jaguar va fi prezent pe probele din Turul Franței ca mașină de asistență pentru cei de la Team Sky, echipa care a dat primul ciclist britanic câștigător al Turului Franței, în anul 2012.

Prototipul Jaguar F-Pace, încă intens camuflat, va fi folosit ca vehicul de asisență doar pe proba Grand Depart, care are numai 13.7 kilometri.

Esential 13.7 kilometri este lungimea probei pe care Jaguar F-Pace va fi folosit ca mașină de asistență.
Viitorul Jaguar F-Pace este dezvoltat pe platforma inteligentă din aluminiu a actualului XE. Asta înseamnă premize bune pentru un SUV ușor, care trebuie să se dueleze cu nume grele ca Porsche Macan și BMW X4. Gama de motorizări va include propulsoare Ingenium de 2.0 și 3.0 litri.

Misterul care învăluie modelulul de serie se va spulbera în toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Comentarii (1)

  • Marfa pozele! :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru