Jaguar F-Pace

Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Modele noi

Jaguar a prezentat F-Pace SVR facelift: 550 de cai putere și 0-100 km/h în 4 secunde

Jaguar a publicat primele imagini și detalii referitoare la F-Pace SVR facelift. SUV-ul de performanță este echipat cu un motor V8 de 5.0 litri care dezvoltă 550 CP și 700 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4 secunde, iar viteza de top se oprește în dreptul valorii de 287 km/h.
Vineri, 09 Octombrie 2020 | Tehnologie

Jaguar Land Rover lansează un sistem activ pentru eliminarea sunetelor neplăcute din habitaclu: tehnologia este disponibilă pe Velar, XF și F-Pace

Jaguar Land Rover a introdus un sistem activ pentru eliminarea sunetelor nedorite pe modelele Range Rover Velar, Jaguar XF și Jaguar F-Pace. Tehnologia a fost dezvoltată împreună cu specialiștii de la Silentium și este capabilă să scadă nivelul zgomotului de la interior cu până la 3-4 dB.
Miercuri, 16 Septembrie 2020 | Modele noi

Jaguar F-Pace facelift: SUV-ul de segment mediu primește îmbunătățiri la interior și versiune plug-in hybrid de peste 400 de cai putere

Jaguar a publicat primele imagini cu F-Pace facelift, care primește mici modificări de design, ecrane mai mari la interior și o versiune plug-in hybrid de 404 cai putere cu autonomie de 53 de kilometri.
Duminica, 26 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Jaguar F-Pace SVR facelift, spionat pe Nurburgring: SUV-ul de performanță ar putea fi lansat în prima parte a anului viitor

Prototipul viitorului Jaguar F-Pace SVR facelift a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul german de la Nurburgring. Conform surselor, SUV-ul de performanță va fi prezentat la începutul anului viitor.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Jaguar F-Pace facelift: motorizări mild-hybrid, interior mult îmbunătățit și versiune de performanță SVR

Viitorul Jaguar F-Pace facelift ar urma să fie prezentat în următoarele luni. Britanicii pregătesc modificări de ordin estetic, dar mai ales îmbunătățiri la nivelul interiorului. Gama de motorizări va include și unități mild-hybrid.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Modele noi

Ediții speciale pentru Jaguar F-Pace: SUV-ul britanic poate fi comandat în versiunile 300 Sport și Chequered Flag

Jaguar a introdus edițiile speciale F-Pace 300 Sport și F-Pace Chequered Flag. Clienții pot alege motorizări diesel și benzină cu puteri cuprinse între 180 CP și 300 CP, în timp ce exteriorul va fi disponibil cu accesorii speciale.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Modele noi

Jaguar F-Pace SVR: SUV-ul de performanță are un V8 de 5.0 litri cu 550 de cai putere

Jaguar a lansat noul F-Pace SVR. SUV-ul de performanță expus în cadrul Salonului Auto de la New York are un look mai agresiv și un motor V8 de 5.0 litri care produce 550 de cai putere.
Luni, 26 Martie 2018 | Modele noi

Jaguar F-Pace SVR debutează în 28 martie: SUV-ul de performanță va primi motorul V8 de 5.0 litri cu 575 CP

Jaguar lansează noul F-Pace SVR în cadrul Salonului Auto de la New York. SUV-ul de performanță pregătit de constructorul britanic va miza pe un motor V8 de 5.0 litri care produce 575 de cai putere.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Siguranta

Surprize mari la Euro NCAP: au fost retestate modele mai vechi aflate în vânzare. Fiat Punto, primul model din istorie cu zero stele

Euro NCAP a evaluat mai multe modele vechi aflate încă în vânzare, iar Fiat Punto nu a obținut nici măcar o stea. Alfa Romeo Giulietta și DS 3 au fost retrogradate la 3 stele, în timp ce modele noi precum Hyundai Kona sau Kia Stinger au primit 5 stele.
Miercuri, 12 Aprilie 2017 | Premii auto

Jaguar F-Pace smulge titlul World Car of the Year 2017 de la germanii Audi Q5 și Volkswagen Tiguan

Un juriu compus din 75 de jurnaliști internaționali a acordat premiul World Car of the Year 2017 SUV-ului Jaguar F-Pace, primul model de acest tip din istoria constructorului englez.
Miercuri, 15 Martie 2017 | Concepte

Jaguar aduce tehnologia sa electrică în stradă: SUV-ul I-Pace s-a plimbat prin Londra pentru a promova rularea cu zero emisii

Conceptul Jaguar I-Pace a făcut o demonstrație de forță pe străzile din londra. SUV-ul electric anticipează versiunea de producție, așteptată la finalul acestui an.
Miercuri, 08 Martie 2017 | Premii auto

Finaliștii World Car of the Year 2017: Audi Q5, Jaguar F-Pace și VW Tiguan se bat pentru trofeu

Cei 75 de membri ai juriului World Car of the Year au anunțat finaliștii celor 6 categorii ai competiției. Pentru marele premiu se bat trei SUV-uri europene.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Februarie 2017 | Modele noi

Motoare noi pentru Jaguar XE, XF și F-Pace: gama de propulsoare Ingenium include acum noi unități de 2.0 litri, diesel și benzină

Jaguar extinde opțiunile de propulsie pentru modelele XE, XF și F-pace. Modelele britanicilor vor primi două motoare noi pe benzină și un diesel. Toate fac parte din noua gamă de motoare Ingenium.
Marti, 15 Noiembrie 2016 | Modele noi

Jaguar I-Pace este răspunsul englezilor la Tesla Model X și la avalanșa SUV-urilor electrice

Jaguar a lansat conceptul unui SUV electric, așteptat să se lanseze în anul 2018. Modelul se numește I-Pace și este diferit de actualul F-Pace.
Vineri, 09 Septembrie 2016 | Modele noi

Jaguar E-Pace a fost confirmat oficial: SUV-ul electric se va bate cu viitorul Audi Q6 e-tron

Jaguar a anunțat că s-a înscris oficial în cursa pentru un SUV complet electric. Acesta se va numi Jaguar E-Pace și va folosi tehnologie împrumutată din Formula E.
Miercuri, 30 Martie 2016 | Industrie

Ne luăm adio de la Jaguar XK. Sportiva a fost sacrificată de dragul mașinilor care aduc volume mai mari

Jaguar a confirmat oficial că va renunța la modelul XK. Sportiva nu va primi un înlocuitor pentru că englezii se vor concentra pe modele care aduc volume mai mari.
Duminica, 27 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

Jaguar vrea să ne bage în priză: englezii au anunțat că lansează un model electric în maxim doi ani

Jaguar a anunțat oficial că are planuri pentru introducerea unui model electric. Acesta ar urma să debuteze oficial în anul 2018.
Miercuri, 09 Decembrie 2015 | Intern

Jaguar F-Pace, primul SUV al mărcii britanice, devine unul dintre cele mai scumpe SUV-uri compacte de pe piață: start de la 47.900 de euro

Jaguar a utilizat cunoștințele fraților de la Land Rover pentru a construi primul lor SUV compact. Noul F-Pace nu e însă doar nou, ci și pretențios, fiind mai scump decât modelele asemănătoare de la BMW, Mercedes-Benz sau Audi.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Jaguar F-Pace, primul SUV Jaguar, se prezintă în prima galerie foto oficială

Porsche Macan și BMW X3 au de astăzi un rival pe măsură construit în Anglia. Noul Jaguar F-Pace promite același farmec britanic al modelelor Jaguar într-un pachet complet atipic pentru marca din Albion.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Altfel despre premierele de la Frankfurt: De la Tiguan "gaură-n cașcaval" la noul Megane "panică în cabina de machiaj"

Suntem în săptămâna Salonului de la Frankfurt, iar mașinile pe care le vedem în premieră mondială aici trebuie să se ridice la nivelul dorit de constructori. Să vedem împreună ce griji le-ar apăsa dacă ar fi oameni.

Tag-uri similare

Jaguar, Jaguar F-Pace, Salonul Auto de la Detroit, Detroit 2015, F-Pace, Jaguar SUV, Jaguar crossover, naias 2015, C-X17
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru