Informații despre viitorul Jaguar F-Pace facelift: motorizări mild-hybrid, interior mult îmbunătățit și versiune de performanță SVR

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 18.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Jaguar F-Pace facelift ar urma să fie prezentat în următoarele luni. Britanicii pregătesc modificări de ordin estetic, dar mai ales îmbunătățiri la nivelul interiorului. Gama de motorizări va include și unități mild-hybrid.

Jaguar pregătește o serie de modificări pentru actuala generație F-Pace (foto). Conform unor surse apropiate companiei britanice, viitorul F-Pace facelift va fi prezentat în următoarele luni.

Noutățile estetice ar urma să includă o capotă restilizată, prize de aer mult mai mari, o grilă frontală redesenată și faruri noi. În partea din spate, SUV-ul va fi echipat cu stopuri cu un design nou și un difuzor de aer îmbunătățit.

Pentru interior, britanicii pregătesc și mai multe noutăți. Conform surselor, viitorul F-Pace facelift va prelua o mare parte dintre elementele pe care le-am văzut în premieră pe XE facelift. SUV-ul va putea fi comandat un instrumentar digital de bord cu funcții noi, cu un sistem de infotainment îmbunătățit, în timp ce selectorul rotativ al transmisiei ar urma să fie înlocuit cu unul cu o formă convențională. Totodată, britanicii ar urma să pluseze și în dreptul calității materialelor de la interior.

Gama de motorizări va include atât unități pe benzină, cât și propulsoare diesel, iar din oferta britanicilor nu vor lipsi nici versiunile mild-hybrid la 48V.

Fanii versiunilor de performanță nu vor fi uitați.

Jaguar lucrează la viitorul F-Pace SVR facelift, iar unul dintre prototipurile de teste a fost surprins deja în timpul unor sesiuni desfășurate pe drumurile publice.

Pentru moment, nu există informații cu privire la motorizarea versiunii de performanță, întrucât fabrica din Bridgend, Țara Galilor, care produce în prezent motoarele V8 de 5.0 litri pentru modelele din portofoliul Jaguar ar urma să se închidă în toamna acestui an. În aceste condiții, nu este exclus ca britanicii să își îndrepte atenția către o motorizare BMW, ca parte a acordului semnat de cele două companii.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru