Video. Viitorul Jaguar F-Pace SVR facelift, spionat pe Nurburgring: SUV-ul de performanță ar putea fi lansat în prima parte a anului viitor

de Cornel Șocariciu
Duminica, 26.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Prototipul viitorului Jaguar F-Pace SVR facelift a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul german de la Nurburgring. Conform surselor, SUV-ul de performanță va fi prezentat la începutul anului viitor.

Jaguar pregătește o serie de modificări pentru actuala generație F-Pace, iar conform unor surse apropiate companiei, SUV-ul ar urma să fie prezentat în următoarele luni.

Modificările estetice pregătite pentru F-Pace facelift ar urma să includă o capotă restilizată, prize de aer mai mari, o grilă frontală nouă și faruri cu un aspect îmbunățit. Britanicii vor aplica modificări atât stopurilor, cât și difuzorului spate.

Viitorul F-Pace facelift va continua să aibă în gamă și o versiune de performanță (F-Pace SVR, foto). Acum, unul dintre prototipurile lui F-Pace SVR facelift a fost spionat în timpul unei sesiuni pe circuitul german de la Nurburgring.

În acest moment, există voci apropiate companiei care spun că versiunea de performanță va miza în continuare pe motorul V8 de 5.0 litri cu 550 de cai putere. Totuși, au apărut și o serie de zvonuri care spun că britanicii vor închide fabrica din Bridgend, Țara Galilor, care produce în prezent motoarele V8 de 5.0 litri.

În aceste condiții, nu este exclus ca britanicii să își îndrepte atenția către o motorizare BMW, ca parte a acordului semnat de cele două companii.

Viitorul Jaguar F-Pace SVR facelift ar urma să fie prezentat în prima parte a anului viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru