Jaguar F-Pace facelift: SUV-ul de segment mediu primește îmbunătățiri la interior și versiune plug-in hybrid de peste 400 de cai putere

de Daniel Popescu
Miercuri, 16.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a publicat primele imagini cu F-Pace facelift, care primește mici modificări de design, ecrane mai mari la interior și o versiune plug-in hybrid de 404 cai putere cu autonomie de 53 de kilometri.

Jaguar F-Pace a primit o actualizare importantă la actuala generație, iar constructorul britanic o operat modificări doar în zonele despre care a considerat că au nevoie de îmbunătățiri.

Designul exterior este în mare parte același, iar singurele noutăți vizuale sunt estetica mai "curată", farurile LED de dimensiuni mai mici sau o nouă grilă. De asemenea, britanicii au operat modificări și la stopuri, care oferă acum o semnătură diferită.

În schimb, modificările la interior sunt mai ample și vizează în primul rând cele două ecrane. Ecranul central este curbat, are o diagonală de 14.1 inch (comparativ cu 10 inch pentru actuala generație), iar sub acesta se regăsesc o serie de butoane fizice, inclusiv cele pentru controlul climei.

Sistemul de infotainment este acompaniat de un instrumentar de bord digital de 12.3 inch care utilizează noul software Pivi Pro, despre care Jaguar afirmă că oferă timpi de răspuns mai mici și meniuri mai intuitive.

O altă noutate la interior este împrumutarea volanului disponibil pe modelul electric I-Pace, inclusiv în privința butoanelor capacitive, la care se adaugă ambianța în 10 nuanțe de culoare și un sistem audio Meridian cu 14 boxe.

Din punct de vedere tehnic, F-Pace oferă 6 versiuni de motorizare.

Fanii motoarelor diesel pot alege motorul turbo de 2.0 litri cu 4 cilindri cu sistem micro-hibrid disponibil în versiuni de 163 CP și 204 CP, dar și motorul turbo de 3.0 litri cu 6 cilindri cu sistem mild-hybrid de 300 CP.

Există și două motorizări pe benzină, și anume cu cu motor de 2.0 litri si2 50 CP și una cu motor cu 6 cilindri de 400 CP și sistem micro-hibrid.

În premieră, Jaguar F-Pace facelift va putea fi achiziționat și într-o versiune plug-in hybrid cu motor pe benzină de 2.0 litri și un motor electric de 147 CP. În total, sistemul oferă 404 cai putere și un cuplu de 640 Nm. Indiferent de alegere, clienții primesc cutie de viteze automată cu 8 trepte și sistem de tracțiune integrală standard.

Versiunea PHEV are o baterie de 13.6 kW care oferă o autonomie maximă de 53 de kilometri.

Via Jaguar

Comentarii (2)

  • Cel mai aratos SUV din clasa lui si nu numai, interiorul se potriveste mai bine acum cu exteriorul.
    5 3
  • Si preconizatele taxe vamale EU\UK,,cum va sta cu pretul?Si asa mari vanzari nu au avut.De fiabilitate,service si pretul lor,,asisderea.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru