Skoda a extins producția modelului Karoq și în Rusia: SUV-ul constructorului ceh este fabricat în patru uzine

de Cornel Șocariciu
Luni, 16.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Uzina Nizhny Novgorod din Rusia a demarat producția de kit-uri CKD pentru Skoda Karoq. Oficialii constructorului ceh spun că vânzările bune au dus la această decizie.

În vara anului 2017, primul exemplar de serie Skoda Karoq părăsea poarta fabricii din Kvasiny, Cehia. Între timp, producătorul ceh a extins producția lui Karoq în uzinele din Mlada Boleslav (Cehia) și Ningbo (China).

Acum, Skoda a anunțat debutul producție lui Karoq în uzina din Nizhny Novgorod, Rusia. Conform reprezentanților Skoda, la fabrica din Rusia vor fi produse doar kit-uri CKD pentru Karoq. Alături de Karoq, uzina din Rusia produce pentru Skoda kit-uri CKD pentru modelele Octavia, și Kodiaq.

Vânzările bune ale lui Karoq sunt cele care au dus la această decizie. În 2018, SUV-ul Skoda Karoq a fost comerciaizat în 115.700 de unități, iar în primele 11 luni ale anului curent, cehii au vândut 137.700 de exemplare.

Mai mult decât atât, oficialii producătorului ceh au anunțat că începând cu toamna anului viitor, kit-uri MKD pentru Karoq vor fi produse și la uzina din Bratislava.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru