Skoda pregătește un SUV electric mai mic decât Enyaq iV

de Paul Cosma
Luni, 14.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gama de modele electrice Skoda va primi în curând un nou membru. Presa britanică susține că producătorul ceh va lansa un SUV mai mic decât Enyaq iV.

La sfârșitul lui 2020, Skoda a demarat o serie de teste cu viitoarea versiune coupe a lui Enyaq iV. Conform primelor informații, SUV-ul coupe electric va fi prezentat în cursul lui 2021. 

Ulterior acestei lansări, cehii ar urma să prezinte un nou model electric în gama sa de SUV-uri. Potrivit jurnaliștilor din Marea Britanie, viitorul model va fi un SUV electric mai mic decât Enyaq iV. 

Cehii afirmă că spațiul interior este esențial în dezvoltarea viitoarelor modele electrice, întrucât clienții apreciază acest aspect în cazul unor vehicule ca Octavia sau Superb. 

“Spațiul este foarte important pentru noi; este funcționalitate. Nu vrem să renunțăm la el. Fiecare brand trebuie să-și folosească atuurile,” au declarat oficialii Skoda. 

Via Autocar

Comentarii (5)

  • netam-nissan
    altă mărie cu aceeași baterie-chinezărie, adică alt VW ID.3 sau Seat Born.
    e cam multă e-pisălogeală pentru neuronu meu singuratic, dar m-ați convins să-mi pun o siglă de Porsche Taycan pe stivuitor.
    18 4
  • propun
    să-i spună „Rumburaq”
    15 2
  • Edikkk
    dar măcar sunt maşini cu care te poţi mândri.... nu d-alde Dacia Spring...

    fabricată în China şi adusă cu vaporul
    8 14
  • Dănuț Alin Niță
    Dacia Spring mare in china
    O rușine națională de mașină dar cu pret de vw
    :)))
    10 12
  • Uzufructul pasiunii
    Muama,ce nume hidoase au astia de la Skoda acum,de la Laura,Octavia,Felicia,Fabia la nume de androizi talambi. Ps. Oare Skoda Kodiaq stie ca Chevrolet a vandut un camion pe nume Kodiak?
    9 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru