Skoda începe producția SUV-ului Kushaq

de Paul Cosma
Miercuri, 09.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda Kushaq, SUV-ul dedicat pieței din India, a intrat pe liniile de producție ale uzinei din Chakan, potrivit unui anunț al producătorului din Mlada Boleslav.

În luna martie a acestui an, Skoda a prezentat noul SUV Kushaq, un model construit pe arhitectura MQB-A0-IN, adaptată pentru India. Kushaq este unul dintre cele patru SUV-uri pe care producătorul ceh vrea să le lanseze pe această piață. 

Responsabilă de activitățile grupului Volkswagen în India, Skoda a anunțat acum startul producției lui Kushaq în cadrul uzinei din Chakan. 

“Startul producției lui Skoda Kushaq marchează începutul unei noi ere pentru brandul nostru pe această piață. Kushaq reprezintă și startul unei campanii de lansări a grupului VW în India. Sunt convins că SUV-ul Kushaq va fi bine primit de clienți,” a declarat Thomas Schäfer, CEO-ul Skoda. 

Grupul VW va investi circa un miliard de euro în India, în perioada 2019-2022. Anul trecut, pe această piață au fost vândute trei milioane de vehicule, la o populație de 1.3 miliarde de oameni. 

Via Skoda

Comentarii (2)

  • Dănuț Alin Niță
    Acum să vedem concurență la
    Dacia Duster
    .....foarte scump Duster
    5 2
  • cornel
    Nu este nici o concurenta la Duster de vreme ce Kushaq se va vinde doar in India. Nu stiu ce obsesie au astia de la Skoda cu K si Q. Kamiq, Karoq, Kodiaq.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru