Force Motors Trax Cruiser este un SUV cu 12 locuri care vine din India

de Alexandru Monenciu
Vineri, 26.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Acest vehicul de off-road a fost denumit Trax Cruiser și este creația unei companii auto din India. Mașina are un preț foarte accesibil, iar habitaclul poate găzdui până la 12 persoane.

India este o țară unde, de obicei, familiile sunt foarte numeroase și drumurile nu tocmai bune. De aceea, mașinile construite pentru această piață trebuie să îndeplinească anumite criterii, inclusiv să fie accesibile.

Force Motors Limited este un producător auto indian în al cărui portofoliu de modele regăsim un SUV destul de interesant. Numele său este Trax Cruise și din punct de vedere al designului, te duce puțin cu gândul la celebrul Mercedes-Benz Clasa G. Cel puțin la nivelul portierelor.

Trax Cruise măsoară 5.12 metri lungime, înălțimea ajunge la 2.03 metri, iar în dreptul ampatamentului sunt trecuți 3.05 metri. Masa proprie este de 3.1 tone.

Date fiind dimensiunile, SUV-ul este disponibil în două variante de lungime: cea standard poate găzdui 9 pasageri, iar cealaltă are un interior gândit pentru 12 persoane.

Habitaclul nu este foarte luxos, dar nici prețul de aproximativ 11.000 de euro nu este deloc mare.

Cel de la volan are la dispoziție un sistem multimedia, iar sistemul de climatizare este manual.

Trax Cruiser este echipat cu un motor turbodiesel de 2.6 litri, care dezvoltă doar 90 de cai putere și 250 Nm cuplu.

via Autoblog.it

Comentarii (11)

  • Cioaba
    Aceeasi masina daca n-ar fi vanduta de fratii mei in India ci de Vw parexamplu,ar costa in Europa de la 25 000euroi.
    15 4
  • iti trebuie permis de autobuz sa poti merge cu asta :)
    18 0
  • Imparatul Mustelor
    Ps.Daca s-ar vinde si aici,mi-as lua fara sa stau pe ganduri un Peugeot 405 care inca se mai fabrica in Iran,super misto masina,super bine echipata si foarte ieftina. Sa nu va uitati la preturile masinilor din Iran,India si China(care face sub licenta inclusiv G class-ul,nu ciordeala) ca atunci o sa va puneti intrebari de ce platiti atat de mult pe rablele din Europa.Eu m-am uitat odata la aceeasi masina facuta in Europa si vanduta in america(buick,platforma de Isignia),mi s-a facut lehamite subit.
    15 2
  • Chiar nu inteleg rostul acestei stiri. Are compania de gand sa vanda aceasta masina in europa? Ca daca nu este total inutila stirea; adica nu este nimic revolutionar la masina ca sa merita atentia si nici nu se refera la piata noastra.
    @Cioaba, pentru a fi vanduta in europa o masina trebuie sa indeplineasca niste minime conditii de siguranta si emisii, pe langa eventualele taxe. De aici diferenta de pret intre modele similare vandute in europa si alte piete.
    10 12
  • @green
    Eu le inteleg,imi plac si le salut,nue numai Europa miezul din dodoasca si basca m-am saturat de electrice si tazere si de trotinete de 1.0cmc
    13 5
  • 864410431
    cineva care a vizitat india mi-a relatat cum a mers cu un vehicul de genul astuia care in spatele ultimului rand de scaune avea un paravan si un decupaj in caroserie, o gaura de marimea unei farfurii, ce servea ca toaleta.

    sper ca macar optional sa fie disponibila dotarea asta si la masina din articol. daca nu, probabil se rezolva retrofit, simplu, cu un pendular, mai ales ca tatraurs, care arunca cu dejectii peste tot si permanent, isi manifesta deja interesul mai sus.

    esti obositor prietene cu ieftineala ta. totul vrei sa fie pe ieftineala. esti saracie vai steaua ta, atunci stai departe de subiectul masini, ce tot comentezi de-am pixu daca n-ai nimic sa spui? masinile sunt al doilea cel mai valoros bun pe care il cumpara omul dupa locuinta. mai ales masinile actuale, care au inglobate atata cercetare si tehnologie. deci scuteste-ne, vezi ca ai treaba sa-ti carpesti cotetul.
    4 16
  • @63636
    "Cinevaul" ala si-a batut joc de tine cum ne batem si noi,inteleptule da' la cat minti tu pe aici....:)))
    17 3
  • @864410431
    Cel mai valoros bun pe care si-l cumpara un om dupa casa...,pai mai Calingura Chiulasa bengoasa,tu care ne faceai saraci pe toti de pe aici,puteam sa jur ca al doilea cel mai scump lucru dupa casa e avionul personal si yacht-ul nu o banala masina.Pai ce facem aici?Sa citez niste vorbe marete de ale tale
    "Stop being frustrated and poor, dude" :)))))))))
    17 2
  • usurel baieti,

    articolul are un subiect ce ne intereseaza pe toti: SUV mare, garda inalta pentru iubitorii de natura care fac naveta de WE Bucuresti-Sinaia, aduce a Mercedes, tehnologie simpla (adevarata fratica! mai ales ca asta noua iti fura toata libertatea), motor pentru barbatii de altadata nu trotinete de 1.0litri de le folosesc astia cu gleznuta goala si peste toate D I E S E L !!! Motorizare pe cale de disparitie in Europa asta neocomunista. Era sa uit, un sac de seminte de floare pentru pilot intra in pret. Sa nu uitam de unde am plecat.
    5 13
  • @fanele
    Lumea se invarte si fara ecomarxisti,e socant ca in afara de Europa restul isi vede de treaba,nu?Li se rupe Indienilor si Chinezilor de masinutele voastre de jucarie,sper sa razi la fel si cand o sa ne falimentam toata industria.Intre timp hai cu epilatul,o sa va salveze de tavalugul asiatic Mircea Zara,Fuego,Treistariue si Solcanu,noii barbati
    16 4
  • o sa falimenteze pe dracu.
    4 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru