Coreea de Sud

Luni, 09 August | Masini electrice si hibride

Renault se aliază cu chinezii de la Geely pentru a vinde mașini hibride în Asia

Renault a semnat un parteneriat cu grupul chinez Geely, colaborare ce presupune producția și comercializarea de mașini hibride pe piețele din Asia.
Luni, 13 Aprilie 2020 | Industrie

Kia vrea să închidă temporar trei fabrici din Coreea de Sud: exporturile către Europa și SUA au fost afectate de criza COVID-19

Kia a anunțat că vrea să închidă temporar trei fabrici din Coreea de Sud, în contextul în care exporturile către Europa și SUA au fost afectate de criza COVID-19. Uzinele ar urma să fie închise în perioada 23-29 aprilie, însă negocierile cu sindicatele nu au fost finalizate.
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen are un nou furnizor de baterii pentru mașinile electrice: contract cu sud-coreenii de la SK Innovation

Volkswagen a semnat un contract cu sud-coreenii de la SK Innovation (SKI) prin care asiaticii vor furniza baterii pentru mașinile electrice din grupul german. Bateriile SKI vor fi folosite preponderent în America de Nord, dar și într-o mică proporție pentru producția de vehicule electrice din Europa.
Luni, 24 Septembrie 2018 | Masini autonome

Colaborare Hyundai-Kia pentru dezvoltarea tehnologiei mașinilor autonome: “Trebuie să recuperăm decalajele de câțiva ani față de concurență”

Hyundai și Kia au construit un centru de testare a mașinilor autonome ca să dezvolte această nouă tehnologie și pentru a recupera “întârzierile” față de ritmul celorlalți concurenți de pe piața auto.
Vineri, 24 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault și Samsung au lansat SM3 ZE în Coreea de Sud, un sedan 100% electric cu autonomie de 213 kilometri

Renault Samsung Motors, joint-venture-ul dintre constructorul francez Renault și producătorul de electronice Samsung, a lansat în Coreea de Sud o nouă versiune a sedanului 100% electric SM3 ZE, acum cu autonomie de 213 kilometri.
Vineri, 06 Ianuarie 2017 | Industrie

Coreea de Sud lovește crunt Volkswagen: un oficial al Grupului german, condamnat la 18 luni de închisoare în scandalul Dieselgate

Coreea de Sud este prima țară care condamnă la închisoare un oficial Volkswagen în urma scandalului Dieselgate. Acesta a fost acuzat de falsificarea unor documente legate de emisiile mașinilor comercializate pe această piață.
Miercuri, 04 Ianuarie 2017 | Mediu

Coreea de Sud nu glumește cu mașinile care încalcă normele de poluare: 10 modele Nissan, BMW și Porsche nu mai au drept de comercializare

Coreea de Sud a retras certificarea a 10 modele Nissan, BMW și Porsche pe motivul falsificării unor documente privind emisiile și nivelul de zgomot.
Marti, 02 August 2016 | Industrie

Se îngroaşă gluma: 80 de modele Volkswagen, Audi şi Bentley, suspendate de la vânzare în Coreea de Sud

Volkswagen, Audi şi Bentley nu mai au dreptul de a vinde 80 de modele pe piaţa din Coreea de Sud, întrucât au falsificat documentele legate de teste de emisii.
Luni, 13 Iunie 2016 | Industrie

Un nou scandal bate la uşă: Volkswagen, acuzată că a falsificat rapoartele de emisii pentru a putea exporta maşini în Coreea de Sud

Un oficial sud-coreean a dezvăluit că Volkswagen a falsificat rapoartele de emisii pentru a primi acordul de a exporta maşini în ţara asiatică. Reprezentanţii VW vor fi interogaţi în această săptămână.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Formula 1

Coreea de Sud, eliminată din calendarul Formulei 1 pentru sezonul 2015

FIA a publicat calendarul final al sezonului 2015 al Formulei 1, din care a dispărut, conform aşteptărilor, Marele Premiu al Coreei de Sud.
Luni, 15 Decembrie 2014 | Formula 1

Ecclestone exclude transmiterea curselor de Formula 1 pe internet

Bernie Ecclestone a exclus posibilitatea transmiterii curselor de Formula 1 pe internet şi susţine că a introdus Coreea de Sud în calendar doar din motive legale.
Marti, 23 Septembrie 2014 | Formula 1

Coreea de Sud vrea să găzduiască o cursă stradală în nocturnă la Seul în 2016

Coreea de Sud i-a propus lui Bernie Ecclestone să revină în calendarul Formulei 1 cu o cursă în noctură pe un circuit stradal din Seul începând din sezonul 2016.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Decembrie 2013 | Industrie

Retragerea Chevrolet din Europa va afecta aproximativ 6.000 de angajaţi GM din Coreea de Sud

Retragerea mărcii Chevrolet de pe piaţa din Europa va aduce probleme pentru angajaţii General Motors din Coreea de Sud, locul unde se produc modelele mărcii. Circa 6.000 de angajaţi vor primi un plan de salarii compensatorii, spun cei de la Reuters.
Sambata, 16 Noiembrie 2013 | Formula 1

Coreea de Sud, a treia cursă eliminată din calendar. Sezonul 2014 rămâne cu 19 etape

Sezonul 2014 al Formulei 1 va avea doar 19 curse după ce a fost eliminată şi etapa din Coreea de Sud, iar campionatul se va încheia în Abu Dhabi, potrivit presei internaţionale.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Formula 1

Ferrari: "Nu suntem mulţumiţi de rezultatele din Coreea de Sud"

Stefano Domenicali a admis că este nemulţumit de rezultatele înregistrate de Ferrari în Marele Premiu al Coreei de Sud.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Formula 1

Hamilton: "În epoca lui Schumacher dormeam în timpul curselor"

Lewis Hamilton a comparat dominaţia recentă a lui Sebastian Vettel cu epoca lui Michael Schumacher, în care britanicul dormea în timpul curselor pentru că anticipa deja rezultatele finale.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Formula 1

Hulkenberg nu-şi face iluzii: "Locul patru nu-mi garantează viitorul în F1"

Nico Hulkenberg nu crede că locul patru obţinut într-o manieră impresionantă în Coreea de Sud va avea un impact semnificativ asupra viitorului său în Formula 1.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Formula 1

Alonso: "Avem nevoie de un monopost din altă categorie"

Fernando Alonso a făcut apel ca Ferrari să-i ofere un monopost "din altă categorie" pentru a putea lupta pentru victorii după "super performanţa" celor de la Red Bull din Coreea de Sud.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Formula 1

Controverse la Lotus: Grosjean a "implorat" ca Raikkonen să primească ordin de echipă

Romain Grosjean a solicitat celor de la Lotus să-i impună un ordin de echipă lui Kimi Raikkonen pentru a recupera locul doi în Correa de Sud pierdut din cauza unei greşeli personale.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Formula 1

Vettel nu se gândeşte încă la al patrulea titlu mondial

Sebastian Vettel are posibilitatea de a deveni campion în următoarea cursă de la Suzuka, însă susţine că este prea devreme să se gândească la acest lucru.

Tag-uri similare

Renault, Hyundai, video, vanzari, Kia, Chevrolet, Salon Auto, productie, Frankfurt, Europa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru