Pneuri Michelin

Marti, 25 Noiembrie 2014 | Tehnologie

Pneul fără aer a intrat în producţia de serie, dar nu este disponibil pentru autoturisme

Michelin a început producţia pneurilor fără aer într-o fabrică dedicată din SUA. Noile anvelope vor fi disponibile comercial în curând sub numele Michelin X Tweel şi sunt dedicate vehiculelor utilitare specializate.
Vineri, 19 Iulie 2013 | Interviu

Interviu cu Malcolm Wilson, creatorul noului Bentley Continental GT3

Malcolm Wilson ne-a invitat la o masă rotundă în cadrul pavilionului Michelin de la Goodwood. Am vorbit verzi şi uscate, când despre Formula 1, când despre WRC şi hegemonia lui Sebastien Loeb.
Miercuri, 10 Aprilie 2013 | Intern

Michelin: Piaţa de anvelope pentru turisme a scăzut în primele două luni

Reprezentanţii Michelin spun că piaţa de anvelope din România a avut o uşoară scădere în primele două luni ale anului, dar diferenţa este mai mică de două procente faţă de rezultatele din aceeaşi perioadă a anului trecut.
Luni, 23 Mai 2011 | Tehnologie

Michelin va lansa un pneu care nu poate să facă pană

Francezii de la Michelin vor să revoluţioneze pneurile, promiţând o anvelopă imună la penele survenite din cauze obişnuite.
Sambata, 05 Iunie 2010 | Tehnologie

Michelin vrea să reducă masa pneurilor sale cu 50%

Michelin doreşte să reducă masa pneurilor sale cu 50 de procente. Soluţiile prezentate de aceştia constau în două cauciucuri cu dimensiunile de 195/55R21, respectiv 175/70R10.
Marti, 26 Ianuarie 2010 | Industrie

Citroen va folosi pneuri Bridgestone pentru noile C3 si DS3

Citroen a decis ca viitoarele modele C3 si DS3 sa fie echipate cu pneurile Turanza si Potenza, produse de Bridgestone, renuntand astfel la colaborarea traditionala cu Michelin.
Joi, 19 Noiembrie 2009 | Intern

Michelin a lansat in Romania noul pneu de iarna Agilis Alpin

Michelin a lansat pe piata autohtona un pneu de iarna destinat vehiculelor comerciale, caracterizat de o durata de viata mai mare cu 20% si o capacitate de a reduce distanta de franare cu 2 metri.

Tag-uri similare

Michelin, Citroen DS3, Citroen C3, cauciucuri de iarna, pneuri de iarna, pneuri Michelin, cauciucuri Michelin, cauciucuri Bridgestone, pneuri Bridgestone, Bridgestone Potenza
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru