Cauciucuri Michelin

Vineri, 19 Iulie 2013 | Interviu

Interviu cu Malcolm Wilson, creatorul noului Bentley Continental GT3

Malcolm Wilson ne-a invitat la o masă rotundă în cadrul pavilionului Michelin de la Goodwood. Am vorbit verzi şi uscate, când despre Formula 1, când despre WRC şi hegemonia lui Sebastien Loeb.
Marti, 28 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Un constructor francez lansează un supercar electric la Paris

Constructorul francez de nişă Exagon va prezenta la Salonul de la Paris un concept botezat Furtive-eGT, capabil să dezvolte 340 de cai putere.
Vineri, 25 Iunie 2010 | General

OFICIAL: 30% din cauciucurile actuale vor fi ilegale în 2012

Din 2012, fiecare pneu vândut în Europa va avea ataşată o etichetă pe care clientul poate vedea zgomotul produs la rulare, capacitatea de frânare pe carosabil umed şi rezistenţa la rulare sau cât de tare influenţează anvelopa consumul de carburant.
Marti, 15 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Ce semnificaţie au cifrele şi literele înscrise pe cauciucuri

Al treilea episod al serialului TV Pneu, creat de Michelin pentru informarea publicului larg, vorbeşte despre semnificaţia numerelor şi literelor înscrise pe cauciucuri.
Joi, 19 Noiembrie 2009 | Intern

Michelin a lansat in Romania noul pneu de iarna Agilis Alpin

Michelin a lansat pe piata autohtona un pneu de iarna destinat vehiculelor comerciale, caracterizat de o durata de viata mai mare cu 20% si o capacitate de a reduce distanta de franare cu 2 metri.

Tag-uri similare

Michelin, cauciucuri de iarna, pneuri de iarna, pneuri Michelin, cauciucuri Michelin, Michelin TV Pneu, cauciucuri de iarna Michelin, cauciucuri de iarna vehicule utilitare, ce scrie pe cauciucuri, cum se citesc cauciucurile
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru