Anvelope

Marti, 17 Iunie 2014 | General

Studiu: etichetele anvelopelor nu arată întotdeauna cea mai avantajoasă variantă pentru şoferi

Un studiu independent realizat de o companie specializată în măsurarea emisiilor de CO2 ale autovehiculelor a relevat faptul că diferenţele dintre anvelopele a căror eficienţă este catalogată cu "B" nu sunt mari faţă de pneurile cu calificativul "F", în anumite condiţii.
Luni, 12 Mai 2014 | Advertorial

Anvelopele de vară premium de la Continental se potrivesc perfect cu produsele de top prezentate la cel de-al 84-lea Show Auto din Geneva

(P) Anvelopele de vară premium de la Continental se potrivesc perfect cu produsele de top prezentate la cel de-al 84-lea Show Auto din Geneva.
Miercuri, 05 Martie 2014 | Advertorial

Anvelopele de vară Continental: excelenţă obţinută la testele de specialitate ale revistelor Auto Zeitung şi AutoBild

PUB: ContiSportContact 5 ocupă primul loc cu un scor de 137 de puncte dintr-un posibil de 150 si se califica cu titlul "Exemplar" in primele 15 din cele 50 de modele testate de AutoBild.
Joi, 17 Octombrie 2013 | Mediu

Studiu: 71% dintre clienţii de pneuri noi au ales o anvelopă în funcţie de eticheta de eficienţă

Un studiu realizat la solicitarea Goodyear Dunlop la un an de la intrarea în vigoare a etichetelor obligatorii pentru anvelope arată că 71% dintre consumatori au luat o decizie în funcţie de informaţiile prezentate pe aceste etichete.
Joi, 11 Aprilie 2013 | Articole Pneuri

5 semne pe care ţi le dau anvelopele despre starea maşinii tale

Fie că ştim să le citim sau nu, fiecare anvelopă spune o poveste. O privire atentă la pneuri ne spune ce ar putea fi defect la un vehicul şi chiar cum a fost condus.
Marti, 02 Aprilie 2013 | Siguranta

Studiu JD Power: Anvelopele run-flat sunt înlocuite mai des decât anvelopele convenţionale

Un studiu derulat de JD Power and Associates în SUA a relevat faptul că anvelopele run-flat cumpărate în 2011 sau 2012 în echiparea de fabrică au necesitat înlocuirea în mai multe cazuri decât pneurile convenţionale.
Joi, 28 Martie 2013 | Articole Pneuri

UTILE: Anvelopele trebuie verificate lunar

Automarket vă explică de ce trebuie să verificaţi nivelul presiunii în pneuri o dată pe lună şi la ce riscuri vă supuneţi dacă nu efectuaţi această verificare.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Advertorial

Vianor deschide în Germania centrul cu numărul 1.000

(P) Vianor, reţeaua de service-uri de roţi şi servicii auto a celor de la Nokian, a deschis centrul cu numărul 1.000 în Germania.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Articole Pneuri

5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre noile etichete pentru anvelope

Automarket vă prezintă cinci lucruri esenţiale pe care trebuie să le ştiţi despre noile etichete obligatorii pentru anvelope.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Siguranta

Eticheta europeană pentru anvelope: obligatorie de la 1 noiembrie, dar considerată incompletă de specialişti

Uniunea Europeană impune tuturor magazinelor de anvelope etichetarea anvelopelor începând de astăzi, 1 noiembrie 2012. Deşi acestea sunt utile, toţi producătorii le consideră incomplete.
Luni, 02 Iulie 2012 | Reportaj

Michelin Performance Tour: 30.000 de km pentru stabilirea celei mai bune anvelope

Michelin şi specialiştii germani de la Dekra au pus la cale cel mai lung test pentru o anvelopă. 30.000 de kilometri şi 25 de ţări pentru a stabili care e cea mai bună anvelopă premium.
Luni, 14 Mai 2012 | Reportaj

Michelin Primacy Safety Trip, povestea unei călătorii în siguranţă

Michelin ne-a invitat să testăm pe şosea noile sale anvelope de vară, Primacy 3, în cadrul unei călătorii de 340 de kilometri derulate sub supravegherea unor piloţi de raliu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Intern

Anvelopele de iarnă obligatorii: inscripţii necesare, amenzi potenţiale şi legi europene

Ce inscripţii trebuie să existe pe flancul pneurilor de iarnă pentru ca ele să nu vă creeze probleme după 1 noiembrie? Automarket vă explică dacă aveţi nevoie de fulgi, creste şi alte "desene" pe anvelopele destinate sezonului rece.
Miercuri, 27 Aprilie 2011 | Intern

Senatul a votat: Anvelopele de iarnă, obligatorii din 1 noiembrie până în 1 martie

Senatul a adoptat ieri OUG 5/2011, care vizează introducerea obligativităţii anvelopelor de iarnă în perioada 1 noiembrie – 1 martie pentru toate vehiculele care circulă pe şoselele româneşti. Până la introducerea noii legi mai este doar un pas: votarea acesteia în Camera Deputaţilor.
Miercuri, 13 Aprilie 2011 | Mediu

STUDIU BRIDGESTONE: 71% dintre şoferi circulă cu o presiune prea mică în anvelope

Şapte din zece şoferi au o presiune prea mică în anvelope. Şoferii care circulă în aceste condiţii risipesc două miliarde de litri de carburant în fiecare an, spun concluziile unui studiu Bridgestone.
Joi, 03 Martie 2011 | Industrie

Bridgestone şi-a schimbat sigla şi filozofia de marcă

Producătorul de pneuri Bridgestone şi-a modificat sigla şi şi-a schimbat motto-ul şi filozofia de marcă. Niponii aniversează 80 de ani de la înfiinţarea acestei companii independente.
Duminica, 18 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Un spot amuzant la anvelopele BF Goodrich

Producătorul de anvelope BF Goodrich a lansat o nouă campanie media denumită "Bolt on", iar spoturile publicitare ale acestora au fost inspirate din lumea animalelor sălbatice.
Joi, 29 Aprilie 2010 | Tehnologie

Pirelli a creat un pneu inteligent: Cyber Tyre

Pirelli a dezvoltat o anvelopa inteligenta, care monitorizeaza numerosi parametri in timp real. Aceasta va debuta pe piata in decursul acestui an si monitorizeaza informatii pretioase precum temperatura, presiune, sarcina medie si numarul de rotatii efectuate.
Luni, 08 Februarie 2010 | Motorsport

Michelin vine la Le Mans cu pneuri ecologice

Producatorul francez de pneuri Michelin va oferi clientilor sai anvelope ecologice in celebra cursa de anduranta de la Le Mans.
Vineri, 27 Noiembrie 2009 | Tehnologie

Yokohama a creat un cauciuc din coaja de la portocale

Yokohama a creat o anvelopa ecologica, care are un continut de petrol cu 30% mai scazut decat cel al cauciucurilor ecologice create cu tehnologie conventionala. Performantele se afla si ele la un nivel superior.

Tag-uri similare

Audi, Peugeot, Romania, Germania, studiu, Le Mans, Michelin, motorsport, pneuri, consum
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru