Ford Mustang Mach-E va fi echipat cu anvelope Continental produse la Timișoara

de Paul Cosma
Joi, 01.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Continental anunță că a fost desemnat furnizor original de anvelope pentru modelul Ford Mustang Mach-E. SUV-ul electric urmează să fie echipat cu PremiumContact 6, anvelope ce sunt produse inclusiv la Timișoara.

Continental a primit aprobarea de a livra anvelopele sale pentru Mustang Mach-E, modelul cu emisii zero al celor de la Ford. 

“Furnizorii de vehicule electrice sportive, cum ar fi Ford Mustang Mach-E, apreciază manevrabilitatea bună, precizia direcției și siguranța la viteze mari. În plus, o rezistență la rulare deosebit de scăzută mărește autonomia vehiculului,” spune Andreas Schlenke, dezvoltator de anvelope la Continental.

Anvelopele furnizate pentru Ford Mustang Mach-E au o clasă de rezistență la rulare A, conform etichetei UE a anvelopelor, cea mai bună valoare din acest domeniu. PremiumContact 6 este fabricat și în unitatea de producție din Timișoara.

În cei 20 de ani de activitate, Continental Anvelope Timișoara a produs și livrat către clienții săi la nivel global peste 250 milioane de anvelope.

Via Continental

Comentarii (7)

  • Iedique
    Vedeti,asta inseamna ecologie,urci anvopele facute in Romania pe tren/camion pana in port,de acolo le pui pe vapor pana in America,din America din port le sui iar pe tren/camion pana la fabrica Ford si gata,ai salfat lumea cu electrica.
    15 6
  • Cititor
    "Sunt produse inclusiv la Timișoara" nu inseamna ca vor fi chiar din Timisoara. Probabil ca vor fi cauciucuri dintr-o locatie apropiata de fabrica Ford. Continental are fabrici cam peste tot in lume...
    10 4
  • @cititor
    "Ford Mustang Mach-E va fi echipat cu anvelope Continental produse la Timișoara"
    2 3
  • Bleahh
    Ba da urata e. Cu rotitele alea de Lastun arata ca un cotet inaltat :)))). Nu mi pasa ca e pt eficienta eco. E hidoasa
    2 5
  • O stire sora cu raportările producției la hectar de dinainte de 90
    4 3
  • mircea badea
    probabil europa de est si alte africi vor beneficia de ele.
    1 4
  • suntem mandri! face parte din planul PNRR?
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru