Ford mustang mach-e

Miercuri, 21 Februarie | Masini electrice si hibride

Prețurile lui Ford Mustang Mach-E, reduse cu până la 8100 de dolari în SUA

Ford a redus prețurile crossover-ului său electric Mustang Mach-E pe piața din SUA. Reducere prețului apare în contextul vânzărilor în scădere ale modelului în luna ianuarie, ca urmare a pierderii subvenției.
Sambata, 28 Octombrie 2023 | Industrie

Ford suspendă investițiile în vehicule electrice din cauza pieței în schimbare

După ce a decis să oprească temporar investițiile de 12 miliarde de dolari, Ford își dă seama că pentru a se impune pe piața vehiculelor electrice nu este suficient să produci cea mai performantă mașină electrică.
Marti, 11 Iulie 2023 | Modele noi

Teaser cu o nouă versiune de performanță a lui Ford Mustang Mach-E. Debut la Festivalul de Viteză de la Goodwood

Ford a publicat un clip teaser cu ceea ce pare a fi o nouă versiune de performanță a electricului Mustang Mach-E. Noul model ar urma să fie creat special pentru teren accidentat, iar lansarea sa va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.
Miercuri, 10 Noiembrie 2021 | Industrie

Șeful Ford: Nu mai putem ignora progresele făcute de Tesla

CEO-ul Ford, Jim Farley, a declarat într-o ședință cu angajații săi că brand-ul american nu mai poate ignora progresele făcute de adversarii de la Tesla.
Vineri, 16 Iulie 2021 | Feature

8 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul Ford Mustang Mach-E: am fost primii jurnaliști care au condus mașina în România

Automarket a fost prima publicație din România care a mers cu noul Ford Mustang Mach-E. Am avut la dispoziție o zi pentru a observa noutățile cu care vine primul SUV electric din istoria Ford.
Vineri, 09 Iulie 2021 | Intern

Precomenzile pentru Ford Mustang Mach-E în România, deschise: prețuri de la 52.000 de euro

SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E este disponibil pentru precomenzi în România, prețurile pornind de la 52.000 de euro pentru versiunea de bază, cu bateria de 75 kWh și autonomie de 440 de kilometri. Livrările primelor unități vor avea loc în luna septembrie.
Joi, 01 Iulie 2021 | Intern

Ford Mustang Mach-E va fi echipat cu anvelope Continental produse la Timișoara

Continental anunță că a fost desemnat furnizor original de anvelope pentru modelul Ford Mustang Mach-E. SUV-ul electric urmează să fie echipat cu PremiumContact 6, anvelope ce sunt produse inclusiv la Timișoara.
Vineri, 04 Iunie 2021 | Industrie

În primele 5 luni ale anului, Ford a produs mai multe exemplare Mustang Mach-E decât Mustang

În perioada ianuarie-mai, producția SUV-ului electric Ford Mustang Mach-E a fost mai mare decât cea a modelului clasic Mustang. Criza globală de semiconductori a reprezentat un factor important pentru această diferență.
Vineri, 19 Martie 2021 | Industrie

Presa americană: Ford va lansa un nou SUV electric în 2022

Ford pregătește lansarea unui nou SUV electric, pe aceeași platformă cu Mustang Mach-E, în cursul anului viitor, potrivit informațiilor neoficiale din presa americană.
Sambata, 23 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Porsche Macan a servit drept inspirație în dezvoltarea noului Ford Mustang Mach-e

Potrivit unui oficial de rang înalt de la Ford, constructorul american a dezvoltat Mustang Mach-e folosind Porsche Macan ca reper.
Miercuri, 20 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Ford amână livrările noului Mustang Mach-E pe motivul unor controale de calitate suplimentare

Livrările noului Ford Mustang Mach-E au fost amânate cu până la 8 săptămâni. Clienții au fost informați, dar nu sunt deloc convinși de motivele invocate de producător.
Vineri, 15 Ianuarie 2021 | Modele noi

General Motors visează la rețeta lui Ford Mustang Mach-e: apar zvonuri despre un SUV electric bazat pe Corvette

Un SUV electric bazat pe modelul Chevrolet Corvette este un proiect aflat pe masa conducerii General Motors, potrivit unor informații neoficiale. Grupul a prezentat recent o strategie ce presupune lansarea a 30 de modele noi sub diferite branduri, toate electrice, până în 2025.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Intern

Prețuri Ford Mustang Mach-E în România: SUV-ul electric costă aproape 50.000 de euro

SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E va fi disponibil în România de la sfârșitul anului 2021. Versiunea de bază are un preț de pornire de 49.800 de euro și oferă un motor de 269 cai putere și autonomie de 450 de kilometri.
Luni, 02 Noiembrie 2020 | Masini autonome

Noi detalii despre sistemul care permite șoferilor Ford să ia mâinile de pe volan în timpul mersului: va fi disponibil în SUA pe Mach-E și F-150 din 2021

Ford a anunțat că sistemul Active Drive Assist, care va permite șoferilor să ia mâinile de pe volan în timpul mersului, va fi disponibil inițial pe 100.000 de mașini Mach-E și F-150 printr-un update sofware începând din iulie 2021.
Duminica, 05 Iulie 2020 | Modele noi

Noua generație a sistemului multimedia Ford Sync va prezice ambuteiajele din trafic: americanii vor utiliza tehnologie TomTom

Ford a anunțat că noua generație a sistemului multimedia Sync va utiliza tehnologie furnizată de TomTom capabilă să anticipeze ambuteiajele din trafic.
Joi, 18 Iunie 2020 | Tehnologie

Șoferii SUV-ului electric Ford Mustang Mach-E vor putea lua mâinile de pe volan în timpul mersului: opțiunea, activă doar pe anumite autostrăzi din SUA

Ford a anunțat că SUV-ul electric Mustang Mach-E va primi anul viitor un update prin care șoferii vor putea lua mâinile de pe volan în timpul mersului pe anumite autostrăzi din SUA și Canada.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Tehnologie

SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E va primi actualizări over-the-air: "Unele update-uri vor putea fi instalate și în mai puțin de două minute"

Ford a oferit o serie de informații noi referitoare la modul în care actualizările over-the-air vor avea loc la nivelul sistemului integrat pe noul SUV electric Mustang Mach-E. Conform reprezentanților Ford, multe dintre update-uri vor fi realizate în mai puțin de două minute.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Modele noi

Ford va amâna lansarea noilor modele: "Vom actualiza calendarul după ce repornim uzinele"

Ford a anunțat că va amâna lansarea unor modele din cauza închiderii uzinelor în contextul pandemiei de coronavirus. Calendarul lansărilor va fi actualizat ulterior.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Modele noi

Ford testează SUV-ul electric Mustang Mach-E pe zăpadă: noul model va fi disponibil în România din 2021

Ford a efectuat recent o sesiune de teste pe zăpadă cu o versiune de pre-producție a SUV-ului electric Mustang Mach-E, care va fi disponibil pe piața din România la începutul anului 2021.
Vineri, 27 Decembrie 2019 | Modele noi

Ford vrea să extindă gama de modele electrice Mustang: următorul pe listă este un SUV mai mic decât Mach-E pe platforma Volkswagen

Ford analizează posibilitatea de a lansa un SUV electric mai mic decât Mustang Mach-E care să utilizeze platforma MEB a Grupului Volkswagen.

Tag-uri similare

Ford, SUV electric, Ford Mustang, Mustang, ford mustang mach-e, mustang mach-e, suv electric ford, suv electric mustang
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru