Teaser cu o nouă versiune de performanță a lui Ford Mustang Mach-E. Debut la Festivalul de Viteză de la Goodwood

de Tiberiu Safta
Marti, 11.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat un clip teaser cu ceea ce pare a fi o nouă versiune de performanță a electricului Mustang Mach-E. Noul model ar urma să fie creat special pentru teren accidentat, iar lansarea sa va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.

Constructorul american a publicat un clip scurt pe canalul său de YouTube cu o nouă versiune de performanță pentru crossover-ul său electric Mustang Mach-E. În clip putem vedea puțin din exteriorul noii versiuni, care poartă o grafică specială și jante noi, desenate în formă aerodinamică.

Alături de asta, putem vedea și faptul că noul model este condus pe teren accidentat, ceea ce sugerează că noua versiune ar putea fi o mașină creată pentru off-road. Deocamdată, nu există mai multe detalii tehnice despre noul model.

Toate acestea le vom afla în curând, deoarece noul model va fi prezentat oficial în 14 iulie, în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.

via Ford

Comentarii (7)

  • Seriff
    Cuvantul ''Mustang'' nu ar trebui sa fie niciodata asociat cu ''E'', oricum nu misca nimic in vanzari, e un esec total din partea Ford, ei ce credeau a daca pun numele legendarului Mustang unei mizerii de Suv electric va rupe la vanzari?
    Teapa.
    3 6
  • @Seriff
    Du-te mah si calareste niste mustangi, ca acolo ti-e locul. Si apoi dansezi in jurul focului pana adormi de foame, poate vine si ploaia.
    1 3
  • @dutzu
    https://www.go4it.ro/content/auto/urmand-taierilor-de-preturi-tesla-devine-compania-cu-cea-mai-mare-crestere-a-cotei-de-piata-din-europa-19222166/
    0 0
  • Dintr-o întâmplare am achiziționat “mizeria de jeep electric” despre care face vorbire cunoscatorul. Sunt un adept al motoarelor termice, motiv pentru care si dețin un S 500, 2022. “Mizeria” m-a facut sa imi doresc ca S-ul electric sa nu arate ca un Nissan primera 2011. Este o masina extrem de frumoasa, performantă, singurul minus pe care îl gasesc fiind suspensia puțin prea rigida pentru gustul meu.
    1 1
  • Seriff
    @01:01 iti miroase mana a bara de autobuz, faci credit pe 10 ani sa iti iei golf 4 si iti dai cu parerea despre masini electrice, vezi ca vine iar controlul si iti iei amenda.
    1 1
  • Perfo-ce?
    Ford ar cam trebui sa se trezeasca la realitate. Nu vand deloc. Au niste preturi de nebuni. In loc sa prezinte versiuni mai fistichii, ar cam trebui sa isi ia notite cum se face cu vanzarile.
    300cp la 46.000 euro full option la model y.
    Cum ei nu sunt tesla, mustang asta ar trebui in echipare de top sa fie 40k euro cu putere asemanatoare daca nu mai mult.
    Si eficienta energetica de asemenea, sa lucreze ca mai au de lucru. Degeaba are baterie mai mare, daca consuma mai mult.
    0 0
  • Ca idee am vazut UN mustang din asta pe drum, mai acum vreo 2 saptamani.
    Intre timp am vazut cel putin 10 tesla model Y. Sa nu mai zic de model 3, tot cam atatea. Nu bucuresti, sau cluj sau timisoara ca sa nu creada lumea ca vorbim de "zone cu bani".
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru