Goodwood

Vineri, 14 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Polestar 5, debut dinamic la Goodwood: autonomie de 600 de kilometri

Noul model electric Polestar 5 a avut parte de un debut dinamic în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood. Cu această ocazie, constructorul suedez ne-a oferit imagini noi cu un prototip camuflat al viitorului coupe cu 4 uși.
Marti, 11 Iulie 2023 | Modele noi

Teaser cu o nouă versiune de performanță a lui Ford Mustang Mach-E. Debut la Festivalul de Viteză de la Goodwood

Ford a publicat un clip teaser cu ceea ce pare a fi o nouă versiune de performanță a electricului Mustang Mach-E. Noul model ar urma să fie creat special pentru teren accidentat, iar lansarea sa va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.
Vineri, 21 Aprilie 2023 | Modele noi

Hyundai Ioniq 5 N: versiunea de performanță va debuta la Festivalul de Viteză de la Goodwood

Hyundai a confirmat oficial data lansării noului Ioniq 5 N, versiunea de performanță a modelului electric. Noua versiune va fi prezentată oficial în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din Marea Britanie, eveniment programat în perioada 13-16 iulie.
Vineri, 09 Iulie 2021 | Modele noi

Noul BMW Seria 2 Coupe, prezentat public în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood

Noua generație BMW Seria 2 Coupe a apărut pentru prima dată în fața publicului. S-a întâmplat în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood care se află în plină desfășurare.
Vineri, 17 Iulie 2020 | General

Goodwood Speedweek: evenimentul va fi transmis online și înlocuiește clasicele Festival of Speed și Revival

Goodwood Speedweek se va desfășura în intervalul 16 - 18 octombrie. Evenimentul înlocuiește clasicele Festival of Speed și Revival, iar fanii îl vor putea urmări exclusiv online.
Miercuri, 17 Iunie 2020 | General

Ediția din acest an a Goodwood Festival of Speed a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus: organizatorii au anulat și Goodwood Revival

Organizatorii Goodwood Festival of Speed au decis anularea ediției din acest an din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Aceeași decizie a fost luată și în cazul Goodwood Revival, eveniment programat inițial în luna septembrie.
Joi, 26 Martie 2020 | General

Goodwood Festival of Speed a fost amânat: noua dată va fi anunțată în următoarele săptămâni

Organizatorii Goodwood Festival of Speed au anunțat că evenimentul din acest an se amână din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Inițial, ediția cu numărul 27 era programată pentru intervalul 9 - 12 iulie.
Luni, 01 Iulie 2019 | General

Aniversare în aer liber: Citroen sărbătorește centenarul mărcii în cadrul Goodwood Festival of Speed

Citroen sărbătorește centenarul mărcii cu un stand special în cadrul Goodwood Festival of Speed. Fanii mărcii vor putea admira o serie de modele care au făcut istorie în industrie, dar și prototipurile moderne Ami One și 19_19 Concept.
Joi, 27 Iunie 2019 | General

Petrecere în aer liber: Bentley aduce la Goodwood 30 de modele speciale cu ocazia aniversării centenarului mărcii

Bentley va expune 30 de modele speciale în cadrul Goodwood Festival of Speed, eveniment care se desfășoară în intervalul 4 - 7 iulie. Pe lista britanicilor se află câteva exemplare care au făcut istorie în motorsport.
Marti, 07 August 2018 | General

FEATURE: Goodwood Festival of Speed: cum ajungi, cât te costă și ce poți să vezi acolo

Am experimentat în acest an cea de-a 25-a ediție a Festivalului Vitezei din Goodwood și vă povestim totul despre cum puteți ajunge la acest eveniment unic.
Joi, 14 Iunie 2018 | Modele noi

McLaren va lansa un nou model pe data de 28 iunie: prezentarea va fi făcută online, iar debutul este programat în iulie la Goodwood

McLaren a anunțat lansarea unui nou model al companiei, a cărui prezentare va fi făcută online pe data de 28 iunie. Atunci vom afla numele și toate detaliile despre noul model McLaren, al cărui debut public este programat în luna iulie la Festivalul de la Goodwood, în Marea Britanie.
Luni, 11 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Polestar 1 va debuta la Goodwood: prototipul #004 va putea fi văzut în perioada 12-15 iulie

Polestar 1, primul model al brandului lansat de Volvo, își va face debutul public în cadrul Festivalului de la Goodwood. Prototipul #004 va putea fi admirat în perioada 12-15 iulie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 20 Iunie 2017 | General

Organizatorii Festivalului de la Goodwood vor celebra istoria lui Bernie Ecclestone cu o statuie

Anul acesta, în fața casei Lordului March, organizatorii Festivalului Vitezei de la Goodwood vor monta o statuie dedicată carierei lui Bernie Ecclestone.
Vineri, 09 Iunie 2017 | General

Petrecerea AMG continuă: Mercedes-Benz aduce o armată de mașini la Goodwood, în cinstea diviziei de performanță

Mercedes-Benz vine la Goodwood Festival of Speed să continue petrecerea în cinstea celor 50 de ani împliniți de AMG. Nemții aduc supercar-uri, mașini istorice, un monopost de Formula 1 și conceptul AMG GT.
Miercuri, 15 Iunie 2016 | Modele noi

100 de Mini-uri pentru cei mai pretențioși clienți: versiunea Challenge costă 40.000 de euro și merge pe circuit

Mini John Cooper Works Challenge se adresează celor care își doresc o mașină născută pentru circuit. Are 230 de cai putere și va fi produsă într-un număr limitat.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | Feature

REPORTAJ: Goodwood Festival of Speed în doză concentrată

Am răspuns afirmativ invitației Ford de a vizita Festivalul Vitezei de la Goodwood. Avea să urmeze un concentrat de fericire administrat în cele șase ore pe care le-am petrecut pe domeniul Lordului March.
Luni, 29 Iunie 2015 | Modele noi

Morgan, producătorul britanic de mașini retro, pregătește un model electric

Englezii de la Morgan au prezentat la Festivalul Vitezei de la Goodwood un prototip al unei mașini electrice cu trei roți. Vorbim despre adaptarea roadster-ului lor iconic la rularea cu zero emisii de CO2.
Vineri, 26 Iunie 2015 | General

Sculptura Mazda este vedeta principală a Festivalului de la Goodwood

Mazda asigură tema principală din cadrul Festivalului de la Goodwood, iar piesa centrală este o impresionantă sculptură înaltă de 40 metri ce aduce un omagiu modelului Mazda 787B, câștigător la Le Mans în 1991.
Joi, 25 Iunie 2015 | Tuning

Primul exemplar Porsche 911 Targa restaurat de Singer Vehicle Design va fi expus la Goodwood Festival of Speed

Singer, celebra firmă californiană care resturează exemplare clasice Porsche, a readus la viață în stilul caracteristic un Porsche 911 Targa. Este primul Targa care trece prin minuțiosul tratament SInger.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Modele noi

Aston Martin DB9 GT: 547 CP dezvoltă cea mai puternică variantă a modelului britanic

Aston Martin a prezentat o nouă variantă a lui DB9, care poartă sufixul GT. Aceasta este echipată cu cel mai puternic motor oferit vreodată pe un DB9 de stradă, un V12 de 547 CP.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Williams, Opel, Hamilton, video, Mini, Jaguar, Bentley, Marea Britanie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru