Primul exemplar Porsche 911 Targa restaurat de Singer Vehicle Design va fi expus la Goodwood Festival of Speed

de Dragoș Băltățeanu
Joi, 25.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Singer, celebra firmă californiană care resturează exemplare clasice Porsche, a readus la viață în stilul caracteristic un Porsche 911 Targa. Este primul Targa care trece prin minuțiosul tratament SInger.

Singer Vehicle Design este firma din California care a devenit celebră prin proiectele sale de restaurare și modificare a modelului clasic Porsche 964. Compania deținută de Rob Dickinson, un britanic naturalizat în America, reinterpreteză într-un stil modern, clasicul Porsche 911, generația 964. Clientul vine cu propia mașină, care trece apoi prin tratamenul extrem de modificare și restaurare marca Singer. Este un proces lung și extrem de minuțios, iar la final rezultatele sunt pe măsură. La fel și prețul, automobilele produse de Singer Vehicle Design având reputația de a fi foarte scumpe. Orice proiect Singer are un preț de pornire de 250.000 dolari la care se adaugă mașina clientului.

Dacă până acum, activitatea Singer s-a bazat doar pe modelul Porsche 964 Coupe, pentru prima dată în istoria companiei, Singer a readus la viață un exemplar Porsche 911 Targa. Este primul exemplar Targa care primește

Urmareste Automarket
tratamentul Singer, iar în plus, motorul boxer folosit are 4.0 litri ceea ce îi conferă o putere de 390 CP.
Puterea este transmisă către puntea spate prin intermediul unei cutii de viteze manuală cu șase trepte preluată de la modelul 993. Caroseria folosește extensiv fibra de carbon, iar modelul creat este modern ca tehnică, dar păstrează un look retro specific.

Mașini de poveste: Singer 911, perfecționarea unui vis

Acest prim exemplar Singer Porsche 911 Targa va fi expus la Goodwood Festival of Speed, eveniment ce are loc în acest weekend. 

Via Autoblog

Comentarii (1)

  • Abosult superba! ...
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru