Goodwood

Miercuri, 02 Iulie 2014 | Feature

Accidentele spectaculoase de la Goodwood Festival of Speed 2014

Pe lângă lecţia de istorie pe care o predă Festivalul Vitezei de la Goodwood, în fiecare an avem şi o serie de ieşiri în decor, unele extrem de spectaculoase. Am adunat pentru voi o serie de întâlniri violente cu baloţii de paie în cadrul ediţiei de anul acesta.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Feature

Cele mai rapide urcări din istoria Goodwood Festival of Speed

Goodwood Festival of Speed este un eveniment special, care încinge orgoliile pe terenul Lordului March. În fiecare an se încearcă doborârea recordului de timp pe traseul care măsoară 1.8 kilometri.
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Modele noi

Jaguar va construi o versiune de serie a lui F-Type Project 7, prototipul de 567 CP prezentat la Goodwood

Jaguar a venit la Goodwood cu F-Type Project 7, un model construit de divizia sa de proiecte speciale. Este cel mai rapid Jaguar construit vreodată, iar modelul va fi introdus în producţie într-o serie limitată.
Miercuri, 18 Iunie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz CLS facelift: primele imagini şi informaţii oficiale

Mercedes-Benz a aplicat o restilizare serioasă în gama CLS. Aceasta include o parte frontală nouă, sisteme multimedia actualizate, motorizări mai eficiente şi o transmisie automată cu nouă trepte.
Luni, 24 Martie 2014 | Modele noi

BMW pregăteşte o surpriză pentru vara acestui an: un model M aniversar

BMW a anunţat că va dezvălui un model M aniversar cu ocazia Festivalului de la Goodwood. Surpriza bavarezilor ar putea avea la bază actualul M4 Coupe.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Industrie

Rolls-Royce ia în considerare restructurarea fabricii pentru creşterea producţiei

Englezii de la Rolls-Royce analizează posibilităţile de restructurare a fabricii din Goodwood pentru a-şi mări producţia. Extinderea uzinei este aproape imposibilă, fiind amplasată într-o zonă protejată, unde construcţiile suplimentare sunt dificil de aprobat.
Sambata, 20 Iulie 2013 | Modele noi

Dacia Duster Black Edition: versiune specială pentru piața din Marea Britanie

Departamentul de marketing Dacia UK nu stă degeaba. Pentru a atrage noi clienți, a creat o ediție specială a SUV-ului Duster. Aceasta va fi vândută doar pe piața din Marea Britanie.
Vineri, 12 Iulie 2013 | Modele noi

Bentley Continental GT3, noul model de competiţie al britanicilor, a debutat la Goodwood

Bentley a prezentat la Goodwood versiunea de serie a lui Continental GT3, un model de competiţie. Acesta va debuta în anul competiţional 2014, în competiţia de anduranţă Blancpain.
Joi, 11 Iulie 2013 | Modele noi

McLaren MP4-12C Sprint, surpriza britanicilor la Goodwood

McLaren va expune în cadrul Festivalului de la Goodwood versiunea MP4-12C Sprint, poziţionată între modelul de serie şi derivatul pentru circuit GT3. Noul model vine cu 625 de cai putere şi se dedică exclusiv circuitului.
Luni, 08 Iulie 2013 | Modele noi

Ferrari aduce două exemplare personalizate la Goodwood

Ferrari a anunţat lista modelelor pe care le va aduce la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Printre acestea se numără şi două exponate personalizate prin programul Tailor Made.
Miercuri, 10 Aprilie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Săgeţile argintii - legenda Auto Union

Pentru mulţi dintre noi, termenul de "săgeţi argintii" este asociat cu monoposturile McLaren sau Mercedes-Benz din Formula 1. Însă adevăratele săgeţi argintii au fost surprinzătoarele maşini de curse Auto Union din perioada interbelică.
Joi, 05 Iulie 2012 | Feature

FEATURE: Fascinaţia Goodwood Festival of Speed

Domeniul Lordului March din Marea Britanie găzduieşte an de an un eveniment interesant pentru fanii maşinilor adevărate: Goodwood Festival of Speed. Deşi iniţial a fost dedicat pasionaţilor locali, evenimentul a devenit ulterior un reper în lumea auto internaţională.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Renault a adus la Goodwood prototipul viitorului Clio RS

Francezii de la Renault au adus prototipul viitorului Clio RS la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Modelul a fost condus de Carlos Tavares, COO-ul Renault.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Modele noi

Toyota GT86 TRD va fi disponibilă pe piaţa englezească

Clienţii britanici ce doresc o Toyota GT86 mai agresivă vor putea alege varianta TRD. Varianta hot va fi lansată în Regat cu ocazia Festivalului de la Goodwood.
Marti, 26 Iunie 2012 | General

Nissan Leaf va alerga la Goodwood în marşarier

Nissan a anunţat că va alerga la Festivalul Vitezei de la Goodwood cu un Leaf care va parcurge traseul de 1.86 kilometri în marşarier.
Sambata, 23 Iunie 2012 | Modele noi

OFICIAL: Mini Clubvan - prima utilitară din gama producătorului britanic

Mini a prezentat oficial modelul utilitar Clubvan. Este prima utilitară din gama sa și este bazată pe modelul Mini Clubman.
Vineri, 22 Iunie 2012 | Modele noi

Jaguar: “F-Type Concept va fi prezentat în 29 iunie la Goodwood“

Jaguar a anunţat oficial că va expune conceptul sportivei F-Type în cadrul Festivalului de la Goodwood. Versiunea de serie va sosi abia la finalul anului.
Marti, 18 Octombrie 2011 | Feature

FEATURE: 15 evenimente auto care nu trebuie ratate în 2012

2012 se anunţă a fi un an încărcat pentru industria auto, urmând să se desfăşoare multe evenimente care nu trebuie ratate. Automarket vă ofera lista acestora. Dacî veţi fi în zonă, nu le rataţi!
Miercuri, 06 Iulie 2011 | General

Tentativă de record: Nissan Leaf a încercat să atingă 150 de km/h în marşarier

Organizatorii Festivalului Vitezei de la Goodwood le-au interzis celor de la Nissan să efectueze urcarea pe deal în marşarier la bordul lui Leaf deoarece aceasta prezintă prea multe riscuri.
Duminica, 03 Iulie 2011 | Modele noi

Imagini noi cu McLaren MP4-12C GT3

Oficialii brandului britanic McLaren au prezentat o serie de fotografii noi cu versiunea GT3 a supercar-ului MP4-12C.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Williams, Opel, Hamilton, video, Mini, Jaguar, Bentley, Marea Britanie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru