BMW pregăteşte o surpriză pentru vara acestui an: un model M aniversar

de Bogdan Mirică
Luni, 24.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunţat că va dezvălui un model M aniversar cu ocazia Festivalului de la Goodwood. Surpriza bavarezilor ar putea avea la bază actualul M4 Coupe.

BMW îşi va răsplăti cei mai fideli fani cu o apariţie surpriză, programată vara aceasta. Constructorul bavarez plănuieşte să introducă un model aniversar, lansat sub indicativul M al diviziei sale de performanţă. Surpriza ar urma să fie dezvăluită cu ocazia Festivalului de la Goodwood, Marea Britanie, festival la care Automarket a fost prezent anul trecut.

REPORTAJ: Haosul dulce de la Goodwood

BMW nu a vrut să dezvăluie ce va sărbători conceptul aniversar şi nici nu a dat detalii despre modelul pe care va fi bazat. Cel mai probabil însă, ar putea fi vorba despre actualul BMW M4, coupe-ul de performanţă pe care bavarezii încearcă să îl promoveze agresiv în ultima perioadă.

Esential 1.86 kilometri măsoară circuitul de la Goodwood.
Alături de modelul aniversar ţinut secret, BMW va expune la Goodwood o întreagă pleiadă de reprezentanţi ai familiei de performanţă M. Nu vor lipsi nici noile M3 şi M4.

Tot în cadrul Festivalului, BMW i8, primul supercar hibrid al constructorului din Munchen, va alerga pe circuitul de 1.86 kilometri, ca o demonstraţie de forţă.

Nici fanii Mini nu vor fi uitaţi.

Alături de părintele BMW, producătorul britanic le va prezenta celor prezenţi şi noile Mini Cooper şi Mini John Cooper Works.

via wcf

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru