Mini John Cooper Works

Joi, 24 Februarie 2022 | Modele noi

Mini lansează ediția specială Clubman John Cooper Works Untold Edition

Constructorul britanic a lansat o ediție specială pentru modelul Clubman, numită Untold Edition. Mașina este vopsită într-o culoare verde exclusivă, și va fi disponibilă în Europa din luna martie.
Miercuri, 14 Aprilie 2021 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Mini John Cooper Works. Motorul dezvoltă tot 231 de cai putere

Mini John Cooper Works a primit câteva îmbunătățiri estetice, dar departamentul tehnic rămâne aproape neschimbat. Asta înseamnă că motorul de 2.0 litri dezvoltă în continuare 231 de cai putere.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

Hatchback-ul Mini este disponibil în versiunea specială Paddy Hopkirk Edition: varianta a fost dezvoltată în onoarea pilotului care a adus prima victorie Mini la Raliul Monte Carlo

Mini Cooper S și Mini John Cooper Works sunt disponibile în versiunea specială Paddy Hopkirk Edition. Noua variantă a fost dezvoltată în onoarea pilotului nord irlandez Patrick Hopkirk care a adus prima victorie Mini în cadrul Raliului Monte Carlo.
Vineri, 24 Iulie 2020 | Tuning

Manhart a pregătit un pachet de performanță pentru Mini John Cooper Works GP: Hot Hatch-ul britanic dezvoltă acum 350 CP

Tunerul Manhart introduce un pachet de performanță dedicat noului Mini John Cooper Works GP. În urma modificărilor, motorul de 2.0 litri dezvoltă 350 CP și 530 Nm.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | Modele noi

Hot Hatch-ul Mini JCW poate fi comandat cu pachetul GP: kit-ul a fost inspirat de versiunea extremă Mini John Cooper Works GP

Mini introduce pachetul GP pe Hot Hatch-ul Mini John Cooper Works. Britanicii propun un kit de caroserie mai agresiv, elemente speciale pentru interior și îmbunătățiri la nivelul suspensiilor.
Sambata, 06 Iulie 2019 | Intern

Evenimente speciale în România cu ocazia celor 60 de ani de Mini: teste de îndemânare pe circuit și expoziție în cadrul Concursului de Eleganță Sinaia 2019

Mini împlinește 60 de ani de la debut. Pentru a sărbători într-un mod cât mai plăcut frumoasa vârstă, oficialii producătorului britanic au pregătit câteva evenimente speciale. În România, ne-am întrecut pe un circuit de îndemânare cu versiuni John Cooper Works și am admirat două exemplare istorice pe Domeniul Regal de la Peleș.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Modele noi

Mini John Cooper Works facelift revine în oferta producătorului britanic: motor pe benzină de 2.0 litri de 231 CP cu filtru de particule

Mini John Cooper Works facelift și Mini John Cooper Works Cabrio facelift revin în oferta constructorului britanic. Cele două versiuni au primit omologarea Euro6d-Temp și vin cu un motor de 2.0 litri de 231 CP echipat cu flitru de particule.
Sambata, 26 Noiembrie 2016 | Modele noi

Steroizi pentru orice Mini: accesorii John Cooper Works, proaspăt lansate pentru versiunile standard

Mini a pregătit un pachet John Cooper Works pentru toatele versiunile modelului său popular. Versiunile Cooper S primesc chiar și ceva mai multă putere.
Miercuri, 21 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Se poartă compactele hot: Mini John Cooper Works Clubman este un rival pentru Volkswagen Golf GTI

Mini lansează la Salonul Auto de la Paris versiunea de performanță John Cooper Works a modelului Clubman. Aceasta vine cu 228 de cai putere și un sprint bun de la 0 la 100 de km/h.
Vineri, 12 August 2016 | Modele noi

Audi ia la țintă Mini John Cooper Works: mini-racheta RS1 se lansează în 2017 și va avea 280 de cai

Audi a dat undă verde proiectului care prevede lansarea unui RS1, cel mai mic model al gamei de performanță RS. Mașina va sosi în primăvara anului viitor. Audi crede cu tărie în produsele sale de performanță. Motiv pentru care, oficialii din Ingolstadt au dat undă verde unui viitor RS1.
Miercuri, 15 Iunie 2016 | Modele noi

100 de Mini-uri pentru cei mai pretențioși clienți: versiunea Challenge costă 40.000 de euro și merge pe circuit

Mini John Cooper Works Challenge se adresează celor care își doresc o mașină născută pentru circuit. Are 230 de cai putere și va fi produsă într-un număr limitat.
Vineri, 29 Mai 2015 | Intern

Noul Mini John Cooper Works e disponibil în România: cel mai puternic Mini al noii generaţii costă 32.550 de euro

Cea mai puternică versiune din gama modelului Mini Hatch a sosit oficial în România. Este vorba de varianta Mini John Cooper Works, de 231 CP, lansată în cadrul unui eveniment special organizat la Autodromul Titi Aur.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 Martie 2014 | Modele noi

BMW pregăteşte o surpriză pentru vara acestui an: un model M aniversar

BMW a anunţat că va dezvălui un model M aniversar cu ocazia Festivalului de la Goodwood. Surpriza bavarezilor ar putea avea la bază actualul M4 Coupe.
Joi, 06 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mini JCW GP - cel mai puternic Mini din istorie vine la Paris

Mini va expune la Salonul Auto de la Paris versiunea specială JCW GP. Cu 218 cai putere sub capotă, modelul devine cel mai puternic produs Mini din istorie.
Vineri, 10 Septembrie 2010 | Concepte

Mini va prezenta un nou concept pe 23 septembrie

Mini va organiza un eveniment special în Londra pentru a prezenta un nou concept înaintea Salonului Auto de la Paris. Evenimentul este deschis şi pentru public şi are ca vedetă o versiune nouă a lui Countryman.
Vineri, 22 Ianuarie 2010 | Modele noi

Mini pregateste versiunea sportiva JCW a lui Countryman

Primul crossover din istoria Mini, asteptat in martie la Geneva, se va bucura in 2012 si de o versiune de performanta, de 225 de cai putere, pregatita de divizia John Cooper Works.

Tag-uri similare

Mini John Cooper Works, Mini JCW, Mini Countryman JCW, Mini Countryman John Cooper Works, Countryman de performanta, versiune de performanta Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru