Hot Hatch-ul Mini JCW poate fi comandat cu pachetul GP: kit-ul a fost inspirat de versiunea extremă Mini John Cooper Works GP

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 10.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini introduce pachetul GP pe Hot Hatch-ul Mini John Cooper Works. Britanicii propun un kit de caroserie mai agresiv, elemente speciale pentru interior și îmbunătățiri la nivelul suspensiilor.

La finalul anului trecut, Mini a prezentat noul Mini John Cooper Works GP. Modelul este limitat la 3.000 de unități și este descris drept cel mai rapid MINI de serie de până acum.

Motorul de 2.0 litri dezvoltă 306 cai putere, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5.2 secunde, iar viteza de top se oprește în dreptul valorii de 265 km/h. În plus, modelul este echipat cu un pachet de caroserie mai agresiv, cu o serie de elemente speciale pentru interior și dispune și de o serie de îmbunătățiri la nivelul suspensiilor.

Acum, Mini a decis să ofere pachetul JCW GP pe versiunea "normală" Mini John Cooper Works. Kit-ul a fost inspirat de modificările versiunii extreme Mini John Cooper Works GP și propune atât modificări la nivelul caroseriei, cât și îmbunătățiri pentru interior.

Conform oficialilor Mini, pachetul va oferi următoarele: caroserie în nuanța Racing Grey, oglinzi exterioare, plafon și spoilere în culoarea Melting Silver, grilă frontală și rame pentru faruri de culoare neagră, și accesorii roșii amplasate pe grilă, pe aripile laterlale și pe jante.

La interior, clienții vor primi scaune sport îmbrăcate în Dinamica, un volan sport cu detalii roșii și logo-ul GP amplasat pe scane, pe covorașe și pe padelele pentru schimbarea treptelor de viteză.

De asemenea, pachetul include un sistem de frânare mai performant și câteva modificări la nivelul suspensiilor.

Reprezentanții companiei britanice spun că motorul de 2.0 litri cu 231 de cai putere disponibil pe Mini John Cooper Works nu va suferi modificări prin instalarea pachetului GP.

Conform oficialilor Mini, pachetul special va fi disponibil începând cu luna iulie, iar prețul încă nu a fost comunicat.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru